Wij helpen je graag bij het vormgeven van het rekenbeleid

Wij helpen je graag bij het vormgeven van het rekenbeleid

rekenmethode voor het voortgezet onderwijsUitgeverij Deviant biedt met Startrekenen een complete rekenmethode voor het voorgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo). In Startrekenen oefenen leerlingen de rekenvaardigheden die ze in het dagelijks leven en bij het rekenexamen nodig hebben. Startrekenen bestaat op elk niveau uit twee leerwerkboeken en het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Online. Daarbij heeft de docent kosteloos toegang tot diverse aanvullende lesmaterialen.

Gerichte examenvoorbereiding
Daarnaast bieden wij lesmateriaal waarmee leerlingen zich zowel digitaal als op papier specifiek kunnen voorbereiden op de centrale rekenexamens op 2F- en 3F-niveau.  In de Examencoach rekenen (gratis bij Startrekenen Online) worden de examens zo nauwkeurig mogelijk nagebootst in digitale oefenexamens. Met de Trainingsexamens rekenen kunnen leerlingen op papier oefenen voor het examen. De Trainingsexamens zijn gebaseerd op een didactisch model dat specifiek gericht is op het trainen van examenvaardigheden.

Advies rekenbeleid
Bij het neerzetten van een goed rekenbeleid komen veel uitdagingen kijken. Uitgeverij Deviant helpt en adviseert je graag bij het aangaan van deze uitdagingen. Onze rekenspecialisten hebben veel ervaring op dit gebied en komen graag op school langs voor een gratis adviesgesprek.
Vraag een adviesgesprek aan