Maak een vliegende start in het nieuwe schooljaar

Maak een vliegende start in het nieuwe schooljaar

De scholen gaan weer beginnen! Voor een vliegende start van het nieuwe schooljaar helpen wij u graag op weg en bieden u verschillende mogelijkheden om goed op te starten.


WorkshopsInstructiebijeenkomsten Studiemeter

Voor docenten die dit jaar gaan werken met onze lesmethodes voor het mbo en/ of Studiemeter, organiseren wij in september en oktober een aantal instructiedagen. Ook als u al met onze (digitale) leermiddelen werkt en graag meer verdieping wilt, bent u van harte welkom!

Instructiebijeenkomst Studiemeter        


Docentendagen in november

Voor een frisse blik op onderwijs en bijzondere ontmoetingen komt u op 6, 13 of 20 november naar onze docentendagen. Volg de vakinhoudelijke workshops, laat je verbazen over onderwijsmythes gepresenteerd door Casper Hulshof en kom netwerken met collega’s. Het volledige programma maken we binnenkort bekend.

Agenda
6 november 2018 – Docentendag vo (Amersfoort)
13 november 2018 – Docentendag mbo (Amersfoort)
20 november 2018 – Docentendag PrO en vso (Amersfoort)


Webinars Studiemeter

Geen tijd om naar de instructiedagen van Studiemeter te komen? Volg dan een van onze webinars. We bespreken onderwerpen zoals het gereedmaken van uw Studiemeter-account, het afnemen van toetsen en het bekijken van voortgang en resultaten van uw studenten of leerlingen in Studiemeter.

Bekijk alle webinars en data


Vraag een docentenexemplaar aan

Gaat u aan de slag met de methodes van Uitgeverij Deviant? Bestel dan tegen een gereduceerd tarief een docentenexemplaar. U kunt bij uw bestelling via onze website aangeven dat u een exemplaar bestelt voor docenten. Aanvullend lesmateriaal bij uw methode, zoals instructievideo’s en extra oefeningen, zijn voor u beschikbaar in Studiemeter. Om het aanvullende lesmateriaal te kunnen benaderen, vraagt u een gratis docentenaccount aan.

 


Stel uw vragen aan onze servicedesk

Heeft u vragen over onze digitale lesmethodes of het gebruik van Studiemeter, neemt u dan gerust contact op met onze servicedesk via 033-  46 50 560 of via e-mail servicedesk@studiemeter.nl. Zij staan van maandag t/m vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u op te weg te helpen bij het opstarten van het schooljaar in Studiemeter.