Starttaal en Startrekenen in Studiereader

Starttaal en Startrekenen in Studiereader

Geplaatst op: 18-04-2018

StudiereaderKomend schooljaar is het zover! Onze mbo-methodes Starttaal en Startrekenen verschijnen in de vernieuwende digitale leeromgeving Studiereader. Omdat geen leerling de hele dag vanachter een scherm wil leren en omdat online leren niet in elke situatie effectiever is dan offline leren, bieden wij de methodes in speciale combipakketten aan.

Inhoud combipakketten

De A-delen van de leerwerkboeken zijn in het combipakket in digitale en interactieve vorm te gebruiken. Hierbij zijn in Studiereader handige tools beschikbaar, onder andere voor online samenwerken en formatieve evaluatie. De B-delen van de leerwerkboeken blijven in boekvorm beschikbaar en op Studiemeter kunnen leerlingen extra oefenen met de lesstof in onze vertrouwde oefen- en toetsprogramma’s. Op die manier kunt u in uw lessen optimaal afwisselen tussen online en offline leren.

Prijzen combipakketten

De combipakketten worden per vak, per niveau (2F of 3F) aangeboden. De kosten per combipakket zijn:

  • 1 jaar € 47,50
  • 2 jaar € 67,50
  • 4 jaar € 87,50
  • verlenging per jaar € 20,00

Uitgebreide begeleiding

Wij bieden uitgebreide begeleiding bij het in gebruik nemen van Studiereader, zodat u alles uit Studiereader en onze andere leermiddelen kunt halen. Van een oriënterend gesprek en voorlichting tot aan een lesobservatie en evaluatie: we helpen u bij het vinden van een optimale balans tussen online en offline leren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek aan via voorlichting@uitgeverij-deviant.nl.