Studiereader: nieuwe generatie online leermiddelen binnenkort beschikbaar

Studiereader: nieuwe generatie online leermiddelen binnenkort beschikbaar

Geplaatst op: 26-02-2016

Uitgeverij Deviant ontwikkelt momenteel Studiereader, een nieuwe en geavanceerde generatie online leermiddelen. In Studiereader slaan we de Logo_Studiereader_2016stap van ‘het boek achter glas’ over en bieden we al onze papieren boeken in digitale, interactieve vorm aan. We behouden hierbij het beste uit de wereld van het boek en combineren dit met de mogelijkheden van al dan niet volledig online onderwijs. Najaar 2016 zullen we de eerste pilots van Studiereader uitrollen.

Interactieve verrijking lesmethodes

Studiereader zal dezelfde structuur als het boek houden, en daarmee ook de leerlijn. We stellen de theorie online beschikbaar in verschillende vormen. Leerlingen kunnen opdrachten online maken en we verrijken de methodes met interactieve opdrachten, instructievideo’s, minigames en 3D-opdrachten. Daarnaast zijn we ook bezig met het ontwikkelen van spraakherkenning in combinatie met virtual reality.

Studiereader voor docenten

De docent krijgt in Studiereader de beschikking over diverse functionaliteiten om klassikaal les te geven met de online methode, én meer mogelijkheden om klassen of individuele leerlingen online te begeleiden, afspraken te maken en feedback te geven op gemaakt werk. Op een dashboard kan de docent de voortgang per leerling of per groep op de voet volgen.

Alles over Studiereader