Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader

Beroepsspecifieke methode Duits in interactieve vorm

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader is de nieuwe online methode Duits die wij speciaal ontwikkelen voor studenten die een logistieke opleiding volgen. Studiereader is de interactieve online leeromgeving van Uitgeverij Deviant.

 

Startpakket Gut Gemacht! voor effectief interactief leren

We bieden Gut Gemacht! Transport Logistik in Studiereader aan in een startpakket van de online methode en het boek Gut Gemacht! Grammatik. Hieronder kun je door de inhoud van het startpakket bladeren.

Gut Gemacht! in Studiereader ervaren?

Vraag een online demo aan!

De inhoud en mogelijkheden van het startpakket

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader
Online methode

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader

In deze interactieve methode werken studenten op eigen niveau binnen vier beroepsspecifieke thema's aan alle Duitse taalvaardigheden. De methode is speciaal gemaakt voor studenten die een logistieke opleiding volgen.

Wat kenmerkt de methode?

Thematische en beroepsspecifieke opbouw
Studenten gaan aan de slag met theorie en opdrachten in de volgende beroepsspecifieke thema’s:
- wegtransport & warehousing
- webshop & distributie
- scheepvaart & havenlogistiek
- logistiek management

Binnen de thema’s werken studenten aan taken die onderdeel zijn van een doorlopend verhaal. In deze taken komen alle Duitse taalvaardigheden aan bod in uitdagende, afwisselende taaloefeningen in beroepsspecifieke context. Elk thema wordt afgesloten met een eindopdracht waarin de student alles wat hij in het thema geleerd heeft in praktijk brengt.

Directe feedback en eenvoudig inzicht in de ontwikkeling
Studenten krijgen direct feedback op gegeven antwoorden of kunnen zelf antwoorden nakijken aan de hand van voorbeeldantwoorden. Hierdoor hebben studenten direct inzicht in gemaakte fouten, kunnen zij deze fouten verbeteren en zijn ze actief betrokken bij hun leerproces. Daarnaast heb jij als docent eenvoudig inzicht in de voortgang en resultaten van jouw studenten via het docentenportaal.

Geschikt als keuzedeel
Doordat de methode opgedeeld is in thema's, kan Gut Gemacht! Transport & Logistik uitstekend ingezet worden bij het vak Duits als keuzedeel.

Gut Gemacht! Grammatik
Overzichtelijke grammatica

Gut Gemacht! Grammatik

Het boek Gut Gemacht! Grammatik is een aanvulling op de online methode Gut Gemacht! Transport & Logistikin Studiereader. Het biedt een handig overzicht van alle in de methode aangeboden grammatica en veel extra uitleg. Bij grammaticale oefeningen in de methode wordt ook naar deze uitleg verwezen. In dit boek staat de uitleg van de verschillende grammaticale onderwerpen in dezelfde volgorde als waarin ze in de methode worden aangeboden.