Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader

Beroepsspecifieke methode Duits in interactieve vorm

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader is de nieuwe online methode Duits die wij speciaal ontwikkelen voor studenten die een logistieke opleiding volgen. Studiereader is de interactieve online leeromgeving van Uitgeverij Deviant. De methode verschijnt voor schooljaar 2020-2021.

 

Startpakket Gut Gemacht! voor effectief interactief leren

We bieden Gut Gemacht! Transport Logistik in Studiereader aan in een startpakket van de online methode en het online oefenprogramma Gut Gemacht! Online. Hieronder kunt u door de inhoud van het startpakket bladeren.

Gut Gemacht! in Studiereader ervaren?

Gut Gemacht!

Vraag een online demo aan!

De inhoud en mogelijkheden van het startpakket

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader
Online methode

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader

In deze interactieve methode werken studenten op eigen niveau binnen vier beroepsspecifieke thema's aan alle Duitse taalvaardigheden. De methode is speciaal gemaakt voor studenten die een logistieke opleiding volgen.

Wat kenmerkt de methode?

Thematische en beroepsspecifieke opbouw
Studenten gaan aan de slag met theorie en opdrachten in de volgende beroepsspecifieke thema’s:
- wegtransport & warehousing
- webshop & distributie
- scheepvaart & havenlogistiek
- logistiek management

Binnen de thema’s werken studenten aan taken die onderdeel zijn van een doorlopend verhaal. In deze taken komen alle Duitse taalvaardigheden aan bod in uitdagende, afwisselende taaloefeningen in beroepsspecifieke context. Elk thema wordt afgesloten met een eindopdracht waarin de student alles wat hij in het thema geleerd heeft in praktijk brengt.

Directe feedback en eenvoudig inzicht in de ontwikkeling
Studenten krijgen direct feedback op gegeven antwoorden of kunnen zelf antwoorden nakijken aan de hand van voorbeeldantwoorden. Hierdoor hebben studenten direct inzicht in gemaakte fouten, kunnen zij deze fouten verbeteren en zijn ze actief betrokken bij hun leerproces. Daarnaast heb jij als docent eenvoudig inzicht in de voortgang en resultaten van jouw studenten via het docentenportaal.

Geschikt als keuzedeel
Doordat de methode opgedeeld is in thema's, kan Gut Gemacht! Transport & Logistik uitstekend ingezet worden bij het vak Duits als keuzedeel.

Gut Gemacht! Online
Online oefenen

Gut Gemacht! Online

In Gut Gemacht! Transport & Logistik Online oefenen studenten met woorden uit de logistiek en grammatica in een beroepscontext. De woorden zijn geïntroduceerd bij de lees- en luisterteksten in de online methode en worden ingeoefend en getoetst in de oefenomgeving. Studenten kunnen ook online verder oefenen met de grammatica-items die in het leerwerkboek kort aan bod zijn gekomen. Bij elk online grammatica-item horen oefeningen en een onderwerptoets. Alle oefeningen en toetsen worden door het programma nagekeken en becijferd.