Implementatietraject Studiereader

Implementatietraject Studiereader

Wilt u met een lesmethode in Studiereader aan de slag? Wij bieden uitgebreide hulp bij de implementatie, zodat u alles uit de methode en onze andere leermiddelen kunt halen. Tijdens het implementatietraject komen we samen met u tot een optimale balans in online en offline leren. Hierbij staat effectiever en afwisselender onderwijs centraal. 

Vanwege de coronamaatregelen begeleiden wij u voorlopig digitaal en online.

Oriëntatie

Tijdens een interactieve (online) voorlichting vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van Studiereader en de combinatie met onze boeken voor de invulling van uw onderwijs. We denken graag met u mee over de optimale inzet van onze online en offline leermiddelen in uw specifieke situatie.

 

 

 

Instructie

Tijdens een (online) instructiebijeenkomst demonstreren wij de werking en mogelijkheden van Studiereader en gaan we in op de inzet van onze aanvullende leermiddelen om meer afwisseling in de les te garanderen. Na afloop vindt u eenvoudig uw weg in Studiereader, bent u bekend met de vele functionaliteiten en weet u hoe u Studiereader effectief in uw lessen kunt inzetten.

 

Aan de slag

U kunt aan de slag! Indien gewenst maken wij graag een afspraak voor een evaluatie of het bieden van extra ondersteuning, zoals een verdiepende Studiereaderworkshop.

Ondersteuning tijdens het schooljaar

Aan het begin van het schooljaar krijgt u een vast contactpersoon aangewezen als aanspreekpunt tijdens het implementatietraject van Studiereader. Daarnaast is onze servicedesk dagelijks beschikbaar om u te ondersteunen bij de inzet van Studiereader en onze leermiddelen.