Test Jelle Kennismakingspakket

Test Jelle Kennismakingspakket

Werkt u in het praktijkonderwijs en staat u ondanks de huidige schoolsluiting voor een methodekeuze? Of bent u in verband met de schoolsluiting op zoek naar online lesmateriaal om afstandsonderwijs mee in te vullen? Doe dan mee met de online methodepresentatie praktijkonderwijs!

Tijdens deze methodepresentatie informeren wij u over onze methodes voor leerlingen met een meer praktische leerbehoefte en bespreken wij hoe u deze methodes het beste kunt inzetten. U kunt al uw vragen stellen aan onze vakvoorlichters zodat u in overleg met uw collega’s een doordachte methodekeuze kunt maken. 

Programma

13.30 uur – 14.30 uur informatie over ons lesmateriaal voor PrO
14:30 uur – 15:00 uur vraag en antwoord

Heeft u zich aangemeld voor de methodepresentatie? Dan ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname inclusief de link naar de online presentatieomgeving. Daarnaast sturen wij u demonstratiemateriaal toe dat we gebruiken tijdens de presentatie.
 
Deelname aan deze sessie is gratis.

 

Aanmeldformulier

Om de inhoud van deze presentatie aan te laten sluiten bij uw wensen, vragen we u om bij het aanmelden aan te geven over welk vak en welke methodes u informatie wilt.