Uitgeverij Deviant Magazine nr. 2: Passie voor onderwijs

Uitgeverij Deviant Magazine nr. 2: Passie voor onderwijs

Geplaatst op: 13-09-2016

passie voor onderwijs magazinePassie voor onderwijs

Het tweede nummer van Uitgeverij Deviant Magazine is uit. Dit nummer staat weer vol inspirerende artikelen en heeft als thema Passie voor onderwijs. Lees over effectieve feedback op schrijfproducten, uitdagingen in het praktijkonderwijs, een genuanceerd gesprek over de vluchtelingenproblematiek, concreet handelen in de rekenles en nog veel meer!

Vraag het Uitgeverij Deviant Magazine gratis aan

Bent u benieuwd naar Uitgeverij Deviant Magazine? Vraag dan hier kosteloos uw exemplaar aan. Wilt u zich abonneren op het magazine? Stuur dan een e-mail naar info@uitgeverij-deviant.nl onder vermelding van ‘Abonneren Uitgeverij Deviant Magazine’.


Over ons magazine

In Uitgeverij Deviant Magazine leest u inspirerende verhalen van mensen recht uit de lespraktijk en de wereld daarachter. Zij hebben allemaal iets gemeen: hart voor onderwijs! Bij Uitgeverij Deviant ontwikkelen wij onze methodes niet alleen. Intensief contact met onderwijsspecialisten, onderwijsinstellingen en docenten draagt eraan bij dat ons lesmateriaal zo goed mogelijk aansluit op veranderingen en behoeftes in het onderwijs.