Verschijningsdata online lesmateriaal en nakijkopdrachten bij rekenmethodes

Verschijningsdata online lesmateriaal en nakijkopdrachten bij rekenmethodes

Geplaatst op: 20-08-2019

Gaat u dit schooljaar aan de slag met onze nieuwe rekenmethodes Startrekenen Compact 3F of Startrekenen in Studiereader Extra? Gedurende het schooljaar publiceren wij aanvullend lesmateriaal bij deze methodes via Studiemeter of Studiereader. Blijf op de hoogte van de verschillende verschijningsdata!

Startrekenen Compact 3F

Startrekenen Compact bestaat naast het handboek en een werkboek uit online oefeningen en toetsen en downloadbare lesmaterialen. Het handboek en het 3F-werkboek zijn inmiddels beschikbaar. De andere materialen komen gefaseerd beschikbaar op Studiemeter onder de methode Startrekenen Compact 3F Online. Met een licentie voor Startrekenen Compact 3F Online heeft een student ook toegang tot Examencoach rekenen.
Bekijk het overzicht met verschijningsdata

Startrekenen Extra 2F mbo en 3F

De werkboeken Startrekenen Extra zijn onderdeel van de combipakketten Startrekenen in Studiereader. Startrekenen Extra bevat aanvullend lesmateriaal voor studenten die met Startrekenen in Studiereader werken. Studenten kijken de opdrachten in Startrekenen Extra zelf na met behulp van de nakijkopdrachten in Studiereader. Deze nakijkopdrachten komen gefaseerd beschikbaar op Studiereader bij de methodes Startrekenen Extra 2F mbo en Startekenen Extra 3F.
Bekijk het overzicht met verschijningsdata