Startrekenen 3F

Startrekenen 3F is onze domeingerichte methode rekenen. De methode is gischikt voor leerlingen van havo en vwo.

Startrekenen 3F

Startrekenen 3F is onze domeingerichte methode rekenen. De methode is gischikt voor leerlingen van havo en vwo.

Waarom Startrekenen 3F?

Deze grote broer van Startrekenen 2F vo is geschikt voor havo en vwo. In aansprekende contexten en via toegankelijke, duidelijk gestructureerde opdrachten kunnen je leerlingen op 3F-niveau oefenen.

Ben je op zoek naar aanvullend oefenmateriaal? Schaf dan een licentie voor Startrekenen Online aan. In dit online oefen- en toetsprogramma vind je een overvloed aan extra oefeningen en toetsen op 3F-niveau én op 1F- en 2F-niveau. Dat maakt differentiëren mogelijk.

Online

Startrekenen vo | geheel digitaal

Startrekenen vo | geheel digitaal: met onze complete online methode rekenen geef je leerlingen de kans om online toe te werken naar het gewenste eindniveau. Dat doen ze stapsgewijs en aan de hand van betekenisvolle opdrachten.

Per rekendomein worden alle rekenvaardigheden afzonderlijk van elkaar behandeld. Zo kun jij een eigen route door de lesstof uitstippelen én die aanpassen voor individuele leerlingen.

Hebben ze hulp nodig? Dan kun jij ze persoonlijk op weg helpen door hen direct van feedback te voorzien. Natuurlijk online. Extra online opdrachten vind je in het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Online.

Storing lesmateriaal Studiemeter Studiereader

Vooral offline

Startrekenen leerwerkboeken

Werk je het liefst op papier? Kies dan voor de leerwerkboeken van Startrekenen. Deze variant in boekvorm doet in niets onder voor zijn online broertje. Ook met de leerwerkboeken kunnen al je leerlingen het beste rekenonderwijs krijgen. De rekenopdrachten staan dicht bij de belevingswereld van je leerlingen, waardoor rekenen betekenisvol en aansprekend voor ze wordt.

Wil je toch de online rekentoer op? Dat kan gemakkelijk met Startrekenen Online. Hier vinden je leerlingen aanvullende opdrachten. Véél aanvullende opdrachten.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over Startrekenen 3F? Mail ons je vragen via [email protected] en wij helpen je zo snel mogelijk!

Wil je meer weten over de didactiek achter de methode of worstelen jij en je collega’s met een bepaald onderwerp? Vraag dan een voorlichting of didactische workshop aan. Uiteraard zijn die kosteloos, want we vinden het belangrijk dat ons lesmateriaal echt bijdraagt aan beter onderwijs.