Startrekenen 3F

Startrekenen 3F is onze domeingerichte methode rekenen, gebaseerd op de referentieniveaus Meijerink voor rekenen. De methode is ontwikkeld voor leerlingen van havo en vwo.

Startrekenen 3F

Startrekenen 3F is onze domeingerichte methode rekenen, gebaseerd op de referentieniveaus Meijerink voor rekenen. De methode is ontwikkeld voor leerlingen van havo en vwo.

Startrekenen 3F

Waarom Startrekenen 3F?

Deze grote broer van Startrekenen 2F vo is ook geschikt voor de bovenbouw van havo en vwo. Je leerlingen kunnen ermee op 3F-niveau oefenen in aansprekende contexten, wederom met toegankelijke en duidelijk gestructureerde opdrachten.

Ben je op zoek naar aanvullend oefenmateriaal? Schaf dan een licentie voor Startrekenen Online aan. In dit online oefen- en toetsprogramma vind je een overvloed aan extra oefeningen en toetsen op 3F-niveau én op 1F- en 2F-niveau. Dat maakt differentiëren mogelijk.

Op papier of online

Werk je het liefste op papier? Kies dan voor de leerwerkboeken van Startrekenen. De rekenopdrachten staan dicht bij de belevingswereld van je leerlingen, waardoor rekenen betekenisvol en aansprekend voor ze wordt. 

De online methode Startrekenen vo in Studiereader heeft dezelfde structuur van theorie, voorbeelden en opdrachten als de leerwerkboeken, en voegt daar de voordelen van online werken aan toe. 

Focus in studiereader
Leerling_student_uitdaging

Startrekenen 2F vo

Zijn je leerlingen nog niet toe aan niveau 3F? Startrekenen 2F vo is ontwikkeld voor het vo en maakt rekenen extra zinvol voor jouw leerlingen. Alle opdrachten in de methode staan in aansprekende contexten. Zo leren je leerlingen meteen hoe ze hun rekenvaardigheden kunnen inzetten in het dagelijks leven.

Instructievideo’s, beknopte theorie en praktische voorbeelden maken de opdrachten aansprekend en toegankelijk.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over Startrekenen 3F? Mail ons je vragen via [email protected] en wij helpen je zo snel mogelijk!

Wil je meer weten over de didactiek achter de methode of worstelen jij en je collega’s met een bepaald onderwerp? Vraag dan een voorlichting of didactische workshop aan. Uiteraard zijn die kosteloos, want we vinden het belangrijk dat ons lesmateriaal echt bijdraagt aan beter onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
033 – 46 50 560
[email protected]