Engels Verkort | startpakket

Engels Verkort | startpakket

Vak Engels
Doelgroep mbo
Niveau A1, A2, B1, B2
ISBN 978-94-63263-221
Inkijkexemplaar Blader door het online inkijkexemplaar 
Wissen

Engels Verkort is de methode Engels voor mbo-studenten die een BBL-opleiding of verkort traject volgen. Wij bieden Engels Verkort als startpakket voor 12 maanden aan. Het startpakket bestaat uit:

  • leerwerkboek Engels Verkort
  • een licentie voor het online oefen- en toetsprogramma Engels Verkort Online
  • de licentie is inclusief First Aid Course , Examencoach Engels en één niveautest LLA

Met Engels Verkort werken studenten zelfstandig in een compact leerwerkboek en op Studiemeter. In het leerwerkboek vinden zij per niveau (A1, A2, B1, B2) korte leertaken waarin generiek Engels met een beroepsinvalshoek geoefend wordt. Er is geen thematische aanpak, wat inhoudt dat per niveau en per student gemakkelijk een passende leerroute gemaakt kan worden. De methode is daarmee uitermate praktisch en flexibel in te zetten, ook met weinig beschikbare contacturen.

Beroepsgerichte opdrachten in Engels Verkort

De onderwerpen en teksten in deze methode zijn speciaal toegesneden op beroepsgerichte situaties. Studenten oefenen naast de vaardigheden ook met woorden en krijgen op specifieke momenten praktische tips over het leren van de taal.

Aanvullend lesmateriaal

Docenten en studenten hebben via de methodesite Studiemeter gratis toegang tot lesmateriaal bij het leerwerkboek, zoals bijbehorende lestaken, kijk- en luisterfragmenten en toetsen. Voor toegang tot Studiemeter heeft een docent of student een gratis account nodig. Meer informatie

Online oefenen en toetsen

Voor extra oefening van de woorden en grammatica uit het leerwerkboek kunnen studenten terecht in het digitale oefen- en toetsprogramma Engels Verkort Online. Hierin oefenen zij zelfstandig met Engels in een beroepsgerichte context. De docent heeft via een voortgangsmodule inzicht in de verrichtingen van de student. Studenten met een licentie hebben ook toegang tot First Aid Course of English (FACE) en Examencoach Engels.