Bestellen Studiereader | schooljaar 2020-2021

Bestellen Studiereader | schooljaar 2020-2021

Wilt u het komende schooljaar (2020-2021) werken met een van onze methodes in Studiereader? Op deze pagina vindt u alle bestelopties voor Studiereader. 

Toegang voor docenten

Als docent kunt u kosteloos gebruikmaken van Studiereader. U kunt toegang tot Studiereader aanvragen vanuit uw docentenaccount in Studiemeter. Als de methode in Studiereader nog niet is gekoppeld aan uw docentenaccount, dan kunt u zelf de methode toevoegen of hiervoor contact opnemen met de servicedesk. Als u nog geen docentenaccount in Studiemeter heeft, dan kunt u deze kosteloos aanvragen.
Heeft u een al een licentie voor Studiereader dan kunt u inloggen via studiereader.nl.

Toegang voor studenten

Er zijn twee verschillende bestelproducten waarmee studenten toegang kunnen krijgen tot Studiereader:

  • Het startpakket Studiereader biedt studenten een licentie (12 maanden geldig) voor de methode in Studiereader, een extra werkboek of handboek behorend bij de methode en aanvullend oefen- en toetsmateriaal in Studiemeter.
  • Een verlengingslicentie voor 6 of 12 maanden die is aan te schaffen wanneer de licentieduur van de startpakket is verlopen.

De bestelproducten kunnen als volgt besteld worden:

Bestellen rechtstreeks bij Uitgeverij Deviant

Een startpakket voor Studiereader kunt u namens uw onderwijsinstelling voor uw studenten bestellen via de website van Uitgeverij Deviant.

U kunt de licenties voor Studiereader voor uw studenten ook bestellen via het orderportaal in uw docentenaccount in Studiemeter. Heeft u nog geen docentenaccount? Vraag deze dan hier aan. Bij het plaatsen van een bestelling via Studiemeter kunt u kiezen of de licenties voor rekening van uw onderwijsinstelling of studenten moet komen. Bij betaling door de onderwijsinstelling sturen wij aan het eind van de maand een factuur. De betaling door de student verloopt via de webshop van Studiemeter en kan per iDeal, Afterpay en Paypal gedaan worden. Met de licenties die rechtstreeks bij Uitgeverij Deviant besteld worden, kunnen studenten direct aan de slag.

Bestellen via een boekhandel

Zowel docenten als studenten kunnen de licenties of startpakketten ook bestellen via een boekhandel. Het bestel- en activatieproces verschilt echter per boekhandel. Voor meer informatie over de bestelmogelijkheden, kunt u het beste direct contact opnemen met de boekhandel.

Is er nog iets onduidelijk?

Neem dan gerust contact op met onze servicedesk. Onze servicedesk is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 17.30 uur bereikbaar via telefoon 033-4650560 of e-mail servicedesk@studiereader.nl.