Startpakket Good Job! Retail in Studiereader

Startpakket Good Job! Retail in Studiereader

Vak Engels
Doelgroep mbo
Niveau mbo-niveau 2, mbo-niveau 3, mbo-niveau 4
ISBN 978-94-63263-900
Prijs 12 maanden - € 36,00
Opmerking Docentenlicentie is kosteloos verkrijgbaar., Reeds verschenen.

Meer informatie

Aan de slag met ons digitaal lesmateriaal? Bekijk hier de bestelopties:

Good Job! Retail in Studiereader is speciaal ontwikkeld voor studenten die een retailopleiding volgen. De methode is volledig afgestemd op de kwalificatiedossiers voor retailopleidingen zoals verkoopspecialist detailhandel, manager retail en ondernemer retail. In de methode staat communicatie centraal, zodat studenten leren zich passend uit te drukken in uiteenlopende situaties, zowel tegenover klanten als tegenover collega’s en leidinggevende.

Het startpakket Good Job! Retail in Studiereader bestaat uit:

  Good Job! Retail in Studiereader
  Online methode

  Good Job! Retail in StudiereaderGood Job! Retail in Studiereader

  De geheel Engelstalige methode bevat Cases die zijn opgebouwd rond een specifiek thema, zoals een shopping mall. Binnen een Case werkt de student aan Tasks die onderdeel zijn van een doorlopend verhaal: de customer journey. Elke Case wordt afgesloten met een Final Task waarin de student alles wat hij in die Case geleerd heeft in praktijk brengt.

  Zeer communicatieve methode
  De methode schenkt veel aandacht aan de vaardigheden spreken en gesprekken voeren. Communicatie staat centraal, zodat studenten leren zich passend uit te drukken in uiteenlopende situaties.

  Uitdagende, afwisselende en praktijkgerichte taaloefeningen
  Studenten gaan aan de slag met teksten die geheel zijn toegespitst op de praktijk. Ze verwerken bijvoorbeeld informatie uit luisteropdrachten direct in opdrachten die nauw aansluiten bij de praktijk.

  Extra online oefenen
  Vinden studenten specifieke grammatica-onderdelen lastig of willen ze zich goed voorbereiden op hun examens? Dan kunnen ze extra online oefenen met First Aid Course Of English (FACE) en Examencoach Engels.

  Spraakherkenning
  Oefenen met spreken en gesprekken voeren

  Spraakherkenning

  spraakherkenning Uitgeverij Deviant

  Studenten krijgen in Studiereader toegang tot een vernieuwende functionaliteit voor spraakherkenning. Hiermee oefenen zij op een interactieve manier met communicatieve vaardigheden. Zo kunnen zij altijd en overal oefenen met spreken en gesprekken voeren, waarbij spraakherkenning en een realistische oefenomgeving worden gebruikt om tot een optimaal leerresultaat te komen.

  First Aid Course Of English (FACE)
  Online oefen- en toetsprogramma

  First Aid Course of English FACE

  First Aid Course Of English (FACE)

  First Aid Course of English (FACE) is een remediërend oefen- en toetsprogramma Engelse grammatica op de niveaus A1, A2, B1 en B2. Het programma behandelt grammatica-onderwerpen waarmee studenten doorgaans veel moeite hebben. De student werkt in het programma in zijn eigen tempo aan onderwerpen die hij nog niet helemaal onder de knie heeft. FACE zorgt voor een efficiënte toetsing per onderwerp.

  Examencoach Engels
  Online examentrainer

  Examencoach Engels

  Examencoach Engels

  Examencoach Engels is een digitale examentrainer die de student voorbereidt op het centraal examen (CE) Engels. Examencoach biedt binnen één pakket oefen- en proefexamens op A1, A2, B1 en B2-niveau voor de vaardigheden lezen en luisteren. Examencoach Engels simuleert het CE nauwkeurig: de opmaak, de vraagstelling en de werking zijn volledig afgestemd op het officiële examen.