Optimaal digitaal leren met Uitgeverij Deviant

De beste in online onderwijs worden én blijven doe je niet zomaar. Daar zitten heel veel werkuren in, uitgevoerd door vakkundige mensen. Maar ook duidelijk inzicht in hoe digitaal leren en online onderwijs eruit moeten zien. Laten we juist daarin uitblinken.

Optimaal digitaal leren met Uitgeverij Deviant

De beste in online onderwijs worden én blijven doe je niet zomaar. Daar zitten heel veel werkuren in, uitgevoerd door vakkundige mensen. Maar ook duidelijk inzicht in hoe digitaal leren en online onderwijs eruit moeten zien. Laten we juist daarin uitblinken.

Engels Compact

Een optimale afwisseling

Onze methodes in boekvorm passen goed bij de manier waarop veel studenten en leerlingen graag leren. Omdat een goede afwisseling van online en offline leren de kwaliteit van onderwijs ten goede komt, bieden wij ook veel digitaal lesmateriaal aan. Hierin benutten we de voordelen van online leren optimaal. Voordelen die een gunstig effect hebben op het leerproces van studenten en leerlingen, én die de mogelijkheden vergroten van manieren waarop jij je lessen kunt vormgeven.

Jou als uitgangspunt

Bij de ontwikkeling van ons digitaal lesmateriaal kijken we niet alleen naar recent wetenschappelijk onderzoek. Ook nemen we de student, leerling én docent als uitgangspunt. Onze didactiek staat dus in het teken van jou en je studenten of leerlingen: hoe kunnen we jou het best helpen om je lessen ook online zo goed mogelijk in te richten? En hoe helpen we studenten of leerlingen om zo effectief mogelijk online te leren? Het antwoord op deze vragen ontdek je door onze online platformen Studiereader en Studiemeter te gebruiken. Of je nu op zoek bent naar complete of compacte leerlijnen, of juist naar aanvullend oefen- en toetsmateriaal bij onze methodes: je vindt het bij ons.

logo studiemeter

Online oefen- en toetsplatform

Via Studiemeter hebben studenten, leerlingen en docenten van het PrO, vso, vmbo en mbo toegang tot aanvullend digitaal lesmateriaal bij alle methodes van Uitgeverij Deviant.

In dit online oefen- en toetsplatform vinden studenten en leerlingen extra oefeningen, toetsen, methodeonafhankelijke niveautesten, examentrainingsprogramma’s en educatieve games.

De voordelen van al deze online extra’s? Ze dragen bij aan de verbetering van de studieresultaten en bevorderen zelfstandig leren. Daarnaast kunnen studenten en leerlingen behaalde resultaten direct inzien. En ook jij hebt eenvoudig inzicht in hun voortgang en resultaten.

Bekijk in onze webshop per onderwijstype welk aanvullend oefen- en toetsmateriaal we bieden in Studiemeter.

Logo studiereader

Online methodeplatform


Op Studiereader, ons online methodeplatform, kun je terecht voor al onze digitale methodes voor de vakken Nederlands, rekenen, Engels, Duits, burgerschap en loopbaan. Speciaal gemaakt voor jou: de bevlogen docent, de verbonden docent óf de docent die wel wat hulp kan gebruiken.

Begeleid je studenten alsof ze in je klas zitten: geef direct feedback en bereid ze via een passend leertraject voor op de examens. Daarbij heb je direct inzicht in de voortgang en resultaten.

Ook fijn om te weten: Studiereader neemt je veel nakijkwerk uit handen. Daardoor heb jij meer tijd voor persoonlijke begeleiding. Dát is Studiereader, op afstand de beste in online onderwijs. 

Onze service

Elke werkdag staat onze servicedesk klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij het starten met een methode, achtergrondinformatie wilt over ons lesmateriaal, online toetsen moet klaarzetten of alles wilt weten over die ene methode. We helpen je op weg. Ontdek onze geweldige service

Storing lesmateriaal Studiemeter Studiereader

Meer eigenaarschap voor je student of leerling

Studenten en leerlingen hebben eigen levens. Daarin moeten ze eigen keuzes maken en leren maken. Het is daarom niet meer dan logisch dat ze ook over hun leerproces zo veel mogelijk te zeggen hebben. Dat maakt hen bovendien gemotiveerder, zo heeft onderzoek aangetoond. Daarom bieden we in al onze online methodes en oefen- en toetsprogramma’s de kans om van fouten te leren. Door de mogelijkheid om antwoorden te controleren en te verbeteren, krijgen jouw studenten of leerlingen meer eigenaarschap over hun eigen leerproces en meer inzicht in hun voortgang.

Ben je benieuwd naar meer voordelen van online onderwijs? Lees dan ons blog De vijf voordelen van online onderwijs.

Digitaal leren op het PrO en vso

Geef je les op het praktijkonderwijs of voortgezet speciaal onderwijs? En wil je je leerlingen extra digitaal lesmateriaal bieden om de lesstof te oefenen en te toetsen? Met onze methodes en het aanvullende digitale lesmateriaal oefenen je leerlingen altijd op hun eigen niveau. Bovendien is veel van dit materiaal ook geschikt voor leerlingen met dyslexie of leerlingen die slecht zien of horen

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353