Onze visie op onderwijs

Wij van Uitgeverij Deviant vinden dat iedereen recht heeft op onderwijs dat het best bij zijn situatie past. Daarom doen we in ons lesmateriaal recht aan de verschillen tussen studenten en leerlingen. En omdat jij de belangrijkste schakel bent in goed onderwijs, ondersteunen we jou waar we kunnen.

Onze visie op onderwijs

Wij van Uitgeverij Deviant vinden dat iedereen recht heeft op onderwijs dat het best bij zijn situatie past. Daarom doen we in ons lesmateriaal recht aan de verschillen tussen studenten en leerlingen. En omdat jij de belangrijkste schakel bent in goed onderwijs, ondersteunen we jou waar we kunnen.

Meer dan 25 jaar eigenwijs in onderwijs

Een Engelsman zei eens op een beurs tegen onze uitgever Engels: “Is ‘Deviant’ really your company name? Do you know what it means abroad?” Tsja, dat weten we, we maken tenslotte ook methodes voor Engels. Onze naam kozen we heel bewust, want bij Uitgeverij Deviant doen we de dingen graag net een beetje anders.

Je hoort niet vaak meer dat een educatieve uitgeverij alles zelf doet – van het schrijven en opmaken van een boek tot het ontwikkelen van een digitale leeromgeving of educatieve game. Wij doen dat wel. Korte lijnen leiden volgens ons tot betere lesmaterialen.

“We zijn inderdaad anders, in positieve zin.”

Bewezen effectieve didactiek

Bij de ontwikkeling van onze lesmethodes volgen we de wetenschap op de voet en gebruiken we onderzoeksresultaten om onze methodes beter te maken. Maar daar laten we het niet bij. We willen namelijk ook weten of al die inzichten uit de ivoren torens wel standhouden in de klas. Veel van onze redacteuren geven daarom proeflessen op scholen en wonen lessen bij die docenten geven met ons lesmateriaal. Ook onze programmeurs en ontwikkelaars gaan regelmatig de klas in om te toetsen of wat ze gemaakt hebben ook echt voor studenten en leerlingen werkt.

Lesgeven doen we samen

Ben je docent en heb je ons lesmateriaal gekocht, dan willen we je ook helpen het zo goed mogelijk in te zetten. Loop je in de klas tegen een acuut probleem aan? Dan bel je ons en doen wij wat we kunnen, zodat jij verder kunt met lesgeven. Onze redacteuren komen bovendien graag bij je langs voor een voorlichting of didactische workshop over een onderwerp waar jij en je collega’s mee worstelen. Ook mag je altijd aanschuiven bij een docentenbijeenkomst. Want lesgeven doe je niet alleen, dat doen we samen! En omdat we het belangrijk vinden dat ons lesmateriaal echt bijdraagt aan beter onderwijs, doen we dit kosteloos. Dát is pas deviant!

Vraag, opmerking, klacht? Fijn!

Het mag duidelijk zijn dat we graag zo nauw mogelijk met docenten samenwerken. Dus staan we altijd open voor jouw mening over ons lesmateriaal, zodat wij dit waar nodig kunnen uitbreiden of aanpassen. Heb je een vraag, opmerking of klacht? Neem dan gerust contact met ons op. Bel je ons met een vraag dan krijg je direct contact met een deskundige. Heb je een inhoudelijke vraag of opmerking over het lesmateriaal dan verbinden we je door naar een redacteur die aan de methode heeft gewerkt. Dus, ja, we zijn inderdaad anders, maar wel in positieve zin, al zeggen we het zelf.
methodepresentatie

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
info@uitgeverij-deviant.nl

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
033 – 46 50 560
servicedesk@uitgeverij-deviant.nl