Nieuws

Geplaatst op: 16-06-2017

Zomerschoollicenties Nederlands, rekenen of Engels

Om scholen in de gelegenheid te stellen om tegen lage kosten een zomerschool Nederlands, rekenen of Engels op te zetten, biedt Uitgeverij Deviant deze zomer zomerschoollicenties aan.

Lees verder
Geplaatst op: 7-06-2017

VR-apps Uitgeverij Deviant genomineerd voor Comenius EduMedia Award 2017

De educatieve virtual reality-apps 3D VIP Room en Startrekenen VR zijn kanshebbers voor de prestigieuze Comenius EduMedia Medaille 2017. Deze internationale onderscheiding wordt toegekend aan multimediale onderwijsproducten met een grote didactische waarde.

Lees verder
Geplaatst op: 10-05-2017

Samen doordacht digitaliseren levert beter onderwijs op

De onderwijsraad bracht op 9 mei een advies uit over het gebruik van digitale technologie in het onderwijs. In dit persbericht leest u meer over onze visie op digitaal onderwijs en over hoe onze vernieuwende digitale leeromgeving Studiereader hierop aansluit.

Lees verder
Geplaatst op: 2-05-2017

Maak kennis met Studiereader tijdens de Zomersessies

U krijgt in zomerse sferen een inkijkje in de vernieuwende functionaliteiten van Studiereader en volgt een afwisselend programma rondom virtual reality (VR) met gastbijdragen van Robin de Lange (Universiteit Leiden) of Dirk Verbeek (Innovatienetwerk ROC West-Brabant).

Lees verder
Geplaatst op: 6-04-2017

Bekijk het webinar over gesprekstraining

Op zoek naar manieren om gespreksvaardigheid te trainen met leerlingen? Kijk dan ons webinar van 4 april terug en laat u inspireren.

Lees verder