Nieuws

mbo
Geplaatst op: 20-11-2017

Wintersessies mbo: maak kennis met Studiereader en onze compacte leerlijnen

Tijdens de Wintersessies mbo praten we u bij over ontwikkelingen binnen ons methodeaanbod. Zo maakt u uitgebreid kennis met de vernieuwende digitale leeromgeving Studiereader en nieuwe compacte leerlijnen voor BBL-opleidingen en verkorte trajecten.

Lees verder
Geplaatst op: 25-10-2017

Vernieuwde uitgave Ondernemen is doen is verschenen

De vernieuwde uitgave van Ondernemen is doen is verschenen. Met deze methode kunt u op een afwisselende manier invulling geven aan de keuzedelen Ondernemerschap mbo en Ondernemend vakmanschap.

Lees verder
Geplaatst op: 26-09-2017

Nu beschikbaar: nieuwsles klimaatverandering

Met de nieuwsles over klimaatverandering kunt u uw leerlingen op een toegankelijke manier bijbrengen wat het klimaatprobleem inhoudt. De leerlingen worden zich bewust van de ernst van klimaatverandering en komen samen tot oplossingen.

Lees verder
Geplaatst op: 5-09-2017

Nieuwe uitgave Kies 2 – verschijnt voorjaar 2018

In het voorjaar 2018 verschijnt een nieuwe uitgave van het leerwerkboek Kies 2. De methode wordt geactualiseerd en er worden enkele inhoudelijke verbeteringen doorgevoerd. Daarnaast wordt er structureler aandacht besteed aan kritische denkvaardigheden.

Lees verder
Geplaatst op: 5-07-2017

Speel nu de educatieve game Female Superheroes!

Lang niet overal ter wereld hebben vrouwen gelijke rechten en kansen als mannen. Wilt u in de burgerschapsles aandacht besteden aan dit probleem? Speel dan onze nieuwe educatieve game Female Superheroes.

Lees verder