Nieuws

Geplaatst op: 6-04-2017

Bekijk het webinar over gesprekstraining

Op zoek naar manieren om gespreksvaardigheid te trainen met leerlingen? Kijk dan ons webinar van 4 april terug en laat u inspireren.

Lees verder
Geplaatst op: 16-03-2017

Bespreek de formatie in de klas

De verkiezingsuitslag is bekend! Nu wordt het pas echt spannend. Welke partijen gaan samen regeren? En hoe wordt dit eigenlijk besloten? Bekijk nu met de klas dit uitlegfilmpje over de formatie.

Lees verder
Nieuwsles Tweede Kamerverkiezingen
Geplaatst op: 21-02-2017

Verkiezingen behandelen? Gebruik de nieuwsles Tweede Kamerverkiezingen

U wilt de Tweede Kamerverkiezingen behandelen, maar u weet niet hoe? Download dan nu de nieuwsles Tweede Kamerverkiezingen. Deze nieuwsles biedt u lesmateriaal voor een originele en interactieve les over de verkiezingen.

Lees verder
verdiepingsworkshops
Geplaatst op: 8-02-2017

Dinsdag 7 maart: vakgerichte verdiepingsworkshops

Werkt u met onze methodes en heeft u behoefte aan verdieping of bent u op zoek naar inspiratie voor een afwisselende les? Kom dan op dinsdagmiddag 7 maart 2017 naar een van onze verdiepingsworkshops voor de vakken Nederlands, rekenen, Engels, Duits of burgerschap.

Lees verder
Webinar peerfeedback
Geplaatst op: 8-02-2017

Bekijk het webinar over peerfeedback terug

Op dinsdag 7 februari 2017 organiseerde Uitgeverij Deviant een webinar over peerfeedback. In dit webinar gingen we uitgebreid in op procesgericht leren met peerfeedback. Bekijk de opname van dit webinar.

Lees verder