Nieuws

Geplaatst op: 26-09-2017

Nu beschikbaar: nieuwsles klimaatverandering

Met de nieuwsles over klimaatverandering kunt u uw leerlingen op een toegankelijke manier bijbrengen wat het klimaatprobleem inhoudt. De leerlingen worden zich bewust van de ernst van klimaatverandering en komen samen tot oplossingen.

Lees verder
Geplaatst op: 5-09-2017

Nieuwe uitgave Kies 2 – verschijnt voorjaar 2018

In het voorjaar 2018 verschijnt een nieuwe uitgave van het leerwerkboek Kies 2. De methode wordt geactualiseerd en er worden enkele inhoudelijke verbeteringen doorgevoerd. Daarnaast wordt er structureler aandacht besteed aan kritische denkvaardigheden.

Lees verder
Geplaatst op: 5-07-2017

Speel nu de educatieve game Female Superheroes!

Lang niet overal ter wereld hebben vrouwen gelijke rechten en kansen als mannen. Wilt u in de burgerschapsles aandacht besteden aan dit probleem? Speel dan onze nieuwe educatieve game Female Superheroes.

Lees verder
uitgeverij deviant magazine
Geplaatst op: 28-06-2017

Bestel gratis Uitgeverij Deviant Magazine nr. 3

Aan het begin van schooljaar 2017-2108 verschijnt Uitgeverij Deviant Magazine nummer 3. Dit nummer staat in het teken van vernieuwing in het onderwijs. Vraag het magazine alvast gratis aan.

Lees verder
Geplaatst op: 27-06-2017

Uitgeverij Deviant wint internationale onderwijsprijzen met vr-apps

Uitgeverij Deviant heeft met de 3D VIP Room de Comenius EduMedia Medaille 2017 gewonnen. Het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie reikt de Comenius EduMedia Awards jaarlijks uit aan de meest innovatieve educatieve Europese producten.

Lees verder