Nieuws

Geplaatst op: 5-07-2017

Speel nu de educatieve game Female Superheroes!

Lang niet overal ter wereld hebben vrouwen gelijke rechten en kansen als mannen. Wilt u in de burgerschapsles aandacht besteden aan dit probleem? Speel dan onze nieuwe educatieve game Female Superheroes.

Lees verder
uitgeverij deviant magazine
Geplaatst op: 28-06-2017

Bestel gratis Uitgeverij Deviant Magazine nr. 3

Aan het begin van schooljaar 2017-2108 verschijnt Uitgeverij Deviant Magazine nummer 3. Dit nummer staat in het teken van vernieuwing in het onderwijs. Vraag het magazine alvast gratis aan.

Lees verder
Geplaatst op: 27-06-2017

Uitgeverij Deviant wint internationale onderwijsprijzen met vr-apps

Uitgeverij Deviant heeft met de 3D VIP Room de Comenius EduMedia Medaille 2017 gewonnen. Het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie reikt de Comenius EduMedia Awards jaarlijks uit aan de meest innovatieve educatieve Europese producten.

Lees verder
Geplaatst op: 16-06-2017

Zomerschoollicenties Nederlands, rekenen of Engels

Om scholen in de gelegenheid te stellen om tegen lage kosten een zomerschool Nederlands, rekenen of Engels op te zetten, biedt Uitgeverij Deviant deze zomer zomerschoollicenties aan.

Lees verder
Geplaatst op: 7-06-2017

VR-apps Uitgeverij Deviant genomineerd voor Comenius EduMedia Award 2017

De educatieve virtual reality-apps 3D VIP Room en Startrekenen VR zijn kanshebbers voor de prestigieuze Comenius EduMedia Medaille 2017. Deze internationale onderscheiding wordt toegekend aan multimediale onderwijsproducten met een grote didactische waarde.

Lees verder