Schokland wordt vernieuwd!

Een burgerschapsmethode hoort actueel te zijn. Daarom verschijnt er voor het schooljaar 2023-2024 een nieuwe uitgave van Schokland. Hierin actualiseren we de lesstof en koppelen die aan actuele thema’s en vraagstukken. Een nieuw schooljaar, een vernieuwd Schokland!

Schokland wordt vernieuwd!

donderdag, 26 januari, 2023

Een burgerschapsmethode hoort actueel te zijn. Daarom verschijnt er voor het schooljaar 2023-2024 een nieuwe uitgave van Schokland. Hierin actualiseren we de lesstof en koppelen die aan actuele thema’s en vraagstukken. Een nieuw schooljaar, een vernieuwd Schokland!

Een nieuwe uitstraling
Bij een nieuwe uitgave van Schokland hoort een nieuwe, frisse uitstraling. Daarom worden het handboek en de werkboeken in een nieuw jasje gestoken. Je zult ze gemakkelijk herkennen aan de kleurrijke luchtballon. Verder passen we de online methode aan: alle theorie uit het handboek is vanaf komend schooljaar voortaan online te raadplegen.

Nog steeds uitgebreid en uitdagend
Ondanks de vernieuwingen blijft Schokland gewoon Schokland. De heldere structuur, verdiepende theorie, uitdagende opdrachten en het uitgebreide aanbod aan aanvullend lesmateriaal blijven behouden. Zo blijft Schokland onze vertrouwde methode waarmee studenten hun kritische denkvaardigheden kunnen ontwikkelen.

Het vernieuwde Schokland samengevat
●  Actuele maatschappelijke vraagstukken
●  Volop uitdagende opdrachten
●  Stimuleert kritische denkvaardigheden
●  Twee varianten: boeken en volledig online 

Wil je alles weten over het vernieuwde Schokland? Benieuwd of de boeken of de online variant beter bij je past? Kom dan naar de Docentenmiddag mbo op 7 februari of 23 maart.

3d-mockup van de vernieuwde schokland cover

Gerelateerde nieuwsberichten

21-03-2023

Even TikTokken op je werktelefoon? Voor mensen die voor de Nederlandse regering werken is dat binnenkort verleden tijd. Er komt namelijk een verbod voor ambtenaren op het installeren van TikTok en andere apps die spionagegevoelig zijn. 

16-03-2023

Amin Asad is docent recht op zowel het hbo als het mbo, en auteur van de aangrijpende roman Alles voor jullie. In 2021 werd hij bekroond tot Docent van het Jaar van Hogeschool Utrecht. In zijn columns neemt hij je via grote verhalen, grappige anekdotes en scherpe commentaren mee in de wereld van het docentschap.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
033 – 46 50 560
[email protected]