Starttaal Vooraf deel B beschikbaar

Mooi nieuws: Starttaal Vooraf Deel B is vanaf nu beschikbaar! We zullen de boeken vanaf vandaag uitleveren aan scholen die een bestelling hebben geplaatst. 

Starttaal Vooraf deel B beschikbaar

donderdag, 8 september, 2022

Mooi nieuws: Starttaal Vooraf Deel B is vanaf nu beschikbaar! We zullen de boeken vanaf vandaag uitleveren aan scholen die een bestelling hebben geplaatst. 

In de week van 12 september plaatsen we het volgende aanvullende lesmateriaal in de docentenaccounts op Studiemeter: 

Docentenhandleiding 
We hebben de algemene docentenhandleiding van Starttaal Vooraf uitgebreid. Als bijlage in deze docentenhandleiding hebben we adviezen toegevoegd voor het bepalen van de cesuur van de Finishes in het taalportfolio van deel B. 

Antwoordmodellen 
De antwoordmodellen leveren we gefaseerd op. Om te beginnen staan de antwoordmodellen van thema 5 en 6 van zowel het leerwerkboek als het taalportfolio klaar. Voor 1 oktober plaatsen we ook de antwoordmodellen van thema 7 en 8. 

Digitaal invulbare Finishes 
Van elke Finish uit het taalportfolio van deel B is een digitaal invulbare versie beschikbaar. 

Aftekenkaarten 
Van thema 5 tot en met 8 van Starttaal Vooraf deel B zijn aftekenkaarten beschikbaar waarmee je de voortgang van je leerling kunt bijhouden. 

Leerdoelenoverzicht 
Alle leerdoelen waar de leerling aan werkt in Starttaal Vooraf deel B zijn weer overzichtelijk weergegeven in één document. 

Videofragmenten 
Alle videofragmenten die leerlingen nodig hebben om de opdrachten in de boeken te maken worden gefaseerd opgeleverd. In de week van 12 september plaatsen we alle fragmenten van thema 5 en 6 en de beschikbare fragmenten van thema 7 en 8. De overige fragmenten worden gefaseerd opgeleverd in september en oktober. 

Starttaal Vooraf Online
De inhoud van Startaal Vooraf Online wordt gefaseerd opgeleverd. We streven ernaar om alle oefeningen en toetsen voor thema 5 voor de herfstvakantie volledig in Studiemeter te hebben staan. De rest van de methode zal voor het einde van het kalenderjaar opgeleverd worden. 

Meer weten?  
Wil je meer weten over Starttaal Vooraf en hoe je het lesmateriaal inzet in jouw lessen? Neem contact op met Timon Sloos, onze methodespecialist voor het PrO en vso via voorlichting@uitgeverij-deviant.nl of 033 – 422 0794. 

Gerelateerde nieuwsberichten

leesvaardigheid_mbo
08-09-2022

Mooi nieuws: Starttaal Vooraf Deel B is vanaf nu beschikbaar! We zullen de boeken vanaf vandaag uitleveren aan scholen die een bestelling hebben geplaatst. 

29-08-2022

Wat als je een vraag hebt over een van onze methodes? Wat als je aan de slag wilt met ons lesmateriaal, maar niet weet hoe? Dan staan onze servicedeskmedewerkers altijd voor je klaar. Wie dat zijn, kom je te weten in ‘De gezichten achter … de servicedesk. Maak kennis met twee van onze kanjers op de servicedesk: Noah en Noah. 

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
info@uitgeverij-deviant.nl

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
033 – 46 50 560
servicedesk@uitgeverij-deviant.nl