Starttaal Vooraf deel B beschikbaar

Mooi nieuws: Starttaal Vooraf Deel B is vanaf nu beschikbaar!

Starttaal Vooraf deel B beschikbaar

donderdag, 8 september, 2022

Mooi nieuws: Starttaal Vooraf Deel B is vanaf nu beschikbaar!

In je docentenaccount vind je het volgende aanvullende lesmateriaal: 

Docentenhandleiding 
We hebben de algemene docentenhandleiding van Starttaal Vooraf uitgebreid. Als bijlage in deze docentenhandleiding hebben we adviezen toegevoegd voor het bepalen van de cesuur van de Finishes in het taalportfolio van deel B. 

Antwoordmodellen 
Alle antwoorden zijn per thema als losse pdf beschikbaar. 

Digitaal invulbare Finishes 
Van elke Finish uit het taalportfolio van deel B is een digitaal invulbare versie beschikbaar. 

Aftekenkaarten 
Van thema 5 tot en met 8 van Starttaal Vooraf deel B zijn aftekenkaarten beschikbaar waarmee je de voortgang van je leerling kunt bijhouden. 

Leerdoelenoverzicht 
Alle leerdoelen waar de leerling aan werkt in Starttaal Vooraf deel B zijn weer overzichtelijk weergegeven in één document. 

Videofragmenten 
In het leerwerkboek en portfolio verwijzen we soms naar een videofragment. Deze videofragmenten zijn beschikbaar in de accounts van zowel docenten als leerlingen op Studiemeter.

Starttaal Vooraf Online
De inhoud van Startaal Vooraf Online wordt gefaseerd opgeleverd. We streven ernaar om alle oefeningen en toetsen voor thema 5 na de herfstvakantie volledig in Studiemeter te hebben staan. De rest van de methode zal voor het einde van het schooljaar opgeleverd worden. 

Meer weten?  
Wil je meer weten over Starttaal Vooraf en hoe je het lesmateriaal inzet in jouw lessen? Neem contact op met Timon Sloos, onze methodespecialist voor het PrO en vso via voorlichting@uitgeverij-deviant.nl of 033 – 422 0794. 

Gerelateerde nieuwsberichten

27-09-2023

Als je jong bent, ben je ontzettend ontvankelijk voor de verkooppraatjes van die snelle influencers, die precies weten hoe ze je moeten verleiden. Docent Amin Asad ziet dan ook dat zijn studenten door influencers worden verleid om the good life te leven, met de nieuwste sneakers, Rolexen en lekker eten. Maar nu is het niet de tijd om rond te lopen met dure schoenen. Nu is het tijd om de mouwen op te stropen en te knallen.

Gebouw in proeftuin Yuverta mbo Houten
07-09-2023

Met vernieuwende opleidingen spelen mbo-opleiders in op de energietransitie. Maar ook traditionele opleidingen, zoals de hoveniersopleiding, spelen een belangrijke rol in een duurzame en groene toekomst. We spraken we met Mark van Noppen, docent aan de hoveniersopleiding van Yuverta mbo in Houten. Het volledige interview verscheen in het Vaktijdschrift Profiel.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353