Starttaal Vooraf deel B beschikbaar

Mooi nieuws: Starttaal Vooraf Deel B is vanaf nu beschikbaar!

Starttaal Vooraf deel B beschikbaar

donderdag, 8 september, 2022

Mooi nieuws: Starttaal Vooraf Deel B is vanaf nu beschikbaar!

In je docentenaccount vind je het volgende aanvullende lesmateriaal: 

Docentenhandleiding 
We hebben de algemene docentenhandleiding van Starttaal Vooraf uitgebreid. Als bijlage in deze docentenhandleiding hebben we adviezen toegevoegd voor het bepalen van de cesuur van de Finishes in het taalportfolio van deel B. 

Antwoordmodellen 
Alle antwoorden zijn per thema als losse pdf beschikbaar. 

Digitaal invulbare Finishes 
Van elke Finish uit het taalportfolio van deel B is een digitaal invulbare versie beschikbaar. 

Aftekenkaarten 
Van thema 5 tot en met 8 van Starttaal Vooraf deel B zijn aftekenkaarten beschikbaar waarmee je de voortgang van je leerling kunt bijhouden. 

Leerdoelenoverzicht 
Alle leerdoelen waar de leerling aan werkt in Starttaal Vooraf deel B zijn weer overzichtelijk weergegeven in één document. 

Videofragmenten 
In het leerwerkboek en portfolio verwijzen we soms naar een videofragment. Deze videofragmenten zijn beschikbaar in de accounts van zowel docenten als leerlingen op Studiemeter.

Starttaal Vooraf Online
De inhoud van Startaal Vooraf Online wordt gefaseerd opgeleverd. We streven ernaar om alle oefeningen en toetsen voor thema 5 na de herfstvakantie volledig in Studiemeter te hebben staan. De rest van de methode zal voor het einde van het schooljaar opgeleverd worden. 

Meer weten?  
Wil je meer weten over Starttaal Vooraf en hoe je het lesmateriaal inzet in jouw lessen? Neem contact op met Timon Sloos, onze methodespecialist voor het PrO en vso via voorlichting@uitgeverij-deviant.nl of 033 – 422 0794.