Uitgeverij Deviant Magazine: inclusief onderwijs

De vijfde editie van het Uitgeverij Deviant Magazine is uit! Het thema: inclusief onderwijs. We hebben weer prachtige verhalen uit het onderwijs verzameld. Abonneer je op het Uitgeverij Deviant Magazine of lees de online versie.

Uitgeverij Deviant Magazine: inclusief onderwijs

woensdag, 14 juni, 2023

De vijfde editie van het Uitgeverij Deviant Magazine is uit! Het thema: inclusief onderwijs. We hebben weer prachtige verhalen uit het onderwijs verzameld. Abonneer je op het Uitgeverij Deviant Magazine of lees de online versie.

Inclusiviteit is een van de belangrijkste maar tegelijkertijd lastigste onderwerpen waarmee je te maken krijgt als je lesmateriaal ontwikkelt. Ontwikkel je lesmateriaal, dan moet je ervoor proberen te zorgen dat niemand zich buitengesloten voelt. Want álle leerlingen en studenten verdienen lesmateriaal dat bij hen past, waarin ze zich herkennen en dat recht doet aan hun situatie.

Wij mogen dan geen expert zijn in inclusiviteit, we denken er wel goed over na. Dagelijks. Én we hebben er dus een magazine over gemaakt, met prachtige verhalen uit het onderwijs. Lees bijvoorbeeld het verhaal over entree-studenten Jeroen en Nassima en hun zoektocht naar hun identiteit en gender. Of het verhaal van de blinde student Annefleur en haar strijdvaardige kijk op de toekomst.

Gerelateerde nieuwsberichten

docentendag praktijkonderwijs
08-11-2022

De najaarseditie van het Uitgeverij Deviant Magazine is uit! Het thema: Trots op je vak! Leer de verhalen kennen van trotse mensen uit het middelbaar beroepsonderwijs, praktijkonderwijs of voortgezet speciaal onderwijs. En lees waarom het zo belangrijk is dat jonge mensen worden opgeleid voor de arbeidsmarkt. En waarom ze met recht trots mogen zijn op hun vak.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353