Zomerlicenties zijn weer beschikbaar

Wil je deze zomer je studenten de mogelijkheid bieden om bij te spijkeren of aan de slag te gaan met een zomerschool? Ook deze zomer bieden we voor de vakken Nederlands, Engels en rekenen weer voordelige zomerlicenties aan. Voor € 7,50 per vak kun je onbeperkt oefenen- en toetsen. Bekijk het aanbod per vak.

Zomerlicenties zijn weer beschikbaar

donderdag, 15 juli, 2021

Wil je deze zomer je studenten de mogelijkheid bieden om bij te spijkeren of aan de slag te gaan met een zomerschool? Ook deze zomer bieden we voor de vakken Nederlands, Engels en rekenen weer voordelige zomerlicenties aan. Voor € 7,50 per vak kun je onbeperkt oefenen- en toetsen. Bekijk het aanbod per vak.

Zomerschool Nederlands

  • ViaStarttaal Online: oefen- en toetsprogramma voor lezen, luisteren en taalverzorging
  • Examencoach Nederlands: examentraining voor lezen en luisteren
  • 1 Taalniveautest: methodeonafhankelijk het startniveau Nederlands bepalen

Zomerschool Engels

  • Engels Verkort Online: oefen- en toetsprogramma in beroepsgerichte context
  • Examencoach Engels: examentrainer op A1, A2, B1 en B2-niveau voor lezen en luisteren
  • 1 LLA-niveautest: methodeonafhankelijk het startniveau Engels bepalen
  • FACE: oefen- en toetsprogramma voor grammatica op A1, A2, B1 en B2-niveau

Zomerschool Rekenen

  • Startrekenen Online: oefen- en toetsprogramma voor de niveaus (onder) 1F, 2F en 3F
  • Examencoach Rekenen: examentrainer voor het rekenexamen op 2A-, 2F- en 3F-niveau
  • 1x Rekenniveautest: methodeonafhankelijk het startniveau rekenen bepalen

Interesse?

De zomerlicenties gelden van 15 juli t/m 5 september 2021. Heb je interesse? Neem dan contact op met onze voorlichters via [email protected] en wij zorgen ervoor dat je studenten snel aan de slag kunnen.

Gerelateerde nieuwsberichten

M-jaar
14-07-2021

Op je 15e of 16e kiezen wat je wilt studeren op het mbo, dat is wat veel scholieren moeten doen. Havisten en vwo’ers kunnen na hun examen een tussenjaar nemen maar vmbo’ers zijn leerplichtig. Als je zo jong bent, is kiezen wat je later wilt worden een flinke uitdaging. Een uitdaging waar velen dan nog niet klaar voor zijn. Voor hen is het M-jaar opgericht: een oriëntatiejaar voor scholieren op vmbo-t en vmbo kader en voor 3e- en 4e-jaars havisten die graag een mbo-opleiding willen doen maar nog niet weten welke. Komend schooljaar starten weer meerdere scholen met zo’n oriëntatiejaar. Vanaf begin 2022 is er speciaal voor dit oriëntatiejaar op het mbo een lesmethode beschikbaar: M-jaar.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
033 – 46 50 560
[email protected]