Nieuwe instellingsexamens Nederlands

Met gepaste trots presenteren wij twee nieuwe versies van onze instellingsexamens Nederlands: Schrijven 2F en Schrijven 3F.

Nieuwe instellingsexamens Nederlands

vrijdag, 15 oktober, 2021

Met gepaste trots presenteren wij twee nieuwe versies van onze instellingsexamens Nederlands: Schrijven 2F en Schrijven 3F.

Twee nieuwe versies IE Schrijven

Met gepaste trots presenteren wij twee nieuwe versies van onze instellingsexamens Nederlands: Schrijven 2F en Schrijven 3F. Wij hebben deze versies ontwikkeld op basis van de casussen die docenten van het Da Vinci College in Dordrecht bij ons hebben aangeleverd. Een fijne en vruchtbare samenwerking met een prachtig resultaat, en dat smaakt naar meer! 

En er komt meer, omdat ook door docenten van het Scalda in Zeeland mooie casussen zijn aangeleverd. Op basis van deze casuïstiek ontwikkelen we nieuwe versies van onze instellingsexamens spreken en gesprekken voeren op 2F- en 3F-niveau.

examen

Waar vind je de nieuwe examens? 

Waar je onze nieuwe instellingsexamens Nederlands kunt vinden? Onder links en downloads bij onze methodes Starttaal, Starttaal Compact en VIA op Studiemeter. Heb je vragen, kun je de nieuwe versies niet vinden of wil je zelf ook meewerken aan nieuwe instellingsexamens? Mail dan onze vakvoorlichter Mariëlle: [email protected].

Gerelateerde nieuwsberichten

13-09-2021

Vorige week was de Week van Lezen en Schrijven. Hierin vraagt Stichting Lezen en Schrijven extra aandacht voor het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid in Nederland. Dat doet zij niet alleen, maar samen met allerlei gemeentes, bibliotheken en organisaties. Natuurlijk willen wij ook onze bijdrage leveren. Niet alleen door er aandacht voor te vragen, maar ook door in ons lesmateriaal structureel te oefenen met lezen en schrijven. Hoe? In dit artikel geven we je zes manieren om lezen leuker te maken!

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353