Probeer Focus in Studiereader nu zelf

Kijk alvast rond in de eerste twee thema’s van niveau 3-4 van Focus in Studiereader.

Probeer Focus in Studiereader nu zelf

woensdag, 2 juni, 2021

Kijk alvast rond in de eerste twee thema’s van niveau 3-4 van Focus in Studiereader.

De ontwikkeling van de nieuwe online loopbaanmethode Focus in Studiereader neemt een vlucht: het eerste proefdeel van de methode is live en dat betekent dat je alvast kunt rondkijken in de eerste twee thema’s van niveau 3-4.

Nieuwsgierig naar de methode en beschik je al over een docentenaccount? In je docentenaccount op Studiemeter kun je via de knop ‘Instellingen’ > ‘Mijn methodes’ de methode Focus in Studiereader eenvoudig aan je methodes toevoegen. Klik je daarna op de methode, dan kom je direct in Studiereader terecht. Heb je nog geen docentenaccount? Vraag deze dan aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

burgerschap, nieuwe burgerschapswet
02-06-2021

Het eerste deel van de methode staat live, dus je kunt Taak 1 | Gelijke rechten en Taak 2 | Democratie alvast bekijken.

online onderwijs
16-03-2021

2020: wat was het een vreemd jaar voor het onderwijs. Scholen sloten, studenten en leerlingen moesten thuisblijven en jij gaf plotsklaps volledig les vanachter je scherm. Het was nieuw, vooral onwennig en soms ronduit lastig. Maar nu we, in het begin van het hoopvolle 2021, alweer een tijdje gewend zijn aan online onderwijs, is het tijd om ook de voordelen ervan onder de aandacht te brengen. Om het nieuwe jaar met een positieve noot te beginnen, noemen we er hier vijf.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353