Startrekenen MBO is compleet!

Startrekenen MBO, onze splinternieuwe rekenmethode die geheel in lijn is met de nieuwe rekeneisen, is compleet. Na een periode van keihard werken staan nu alle taken van de methode live op ons digitale methodeplatform. En dat mag gevierd worden!

Startrekenen MBO is compleet!

dinsdag, 23 mei, 2023

Startrekenen MBO, onze splinternieuwe rekenmethode die geheel in lijn is met de nieuwe rekeneisen, is compleet. Na een periode van keihard werken staan nu alle taken van de methode live op ons digitale methodeplatform. En dat mag gevierd worden!

Mijlpaal

In studiejaar 2022-2023 konden rekendocenten en hun studenten al werken met Startrekenen MBO, maar onze nieuwe rekenmethode was nog niet compleet. Nu wel: dinsdag 16 mei zijn de allerlaatste taken, die van het thema Vrije Tijd, live gegaan op ons digitale methodeplatform. Daarmee hebben we een zeer belangrijke mijlpaal bereikt in het ontwikkelproces van Startrekenen MBO. Reden voor een feestje!

Compleet nieuwe rekenmethode

Nog voordat in februari 2022 officieel bekend werd dat er voor het mbo nieuwe rekeneisen zouden komen, waren we al begonnen met de ontwikkeling van een splinternieuwe rekenmethode. De veranderingen die de nieuwe rekeneisen teweeg zouden brengen, waren namelijk zo ingrijpend, dat het aanpassen van onze bestaande methode niet genoeg zou zijn. En dus ontwikkelden we een gloednieuwe methode die helemaal aansluit bij de nieuwe rekeneisen. Het resultaat mag er zijn: Startrekenen MBO doet niet alleen volledig recht aan de nieuwe rekeneisen, maar ook aan de belevingswereld van de student.

Afdeling vormgeving en rekenen houden buiten een borrel

Verbeteren en aanvullen

Startrekenen MBO mag dan wel compleet zijn, maar dat betekent niet dat er niet meer aan gewerkt wordt. Integendeel: we blijven de methode constant verbeteren en aanvullen. Zo kun je in het komende studiejaar examenvragen verwachten om je studenten nog beter voor te bereiden op hun examen. En het extra oefenmateriaal wordt uitgebreid met meer vragen, zodat studenten elke vaardigheid nog vaker kunnen oefenen.

Wil je alles weten over Startrekenen MBO? Bekijk dan onze website, duik in de veelgestelde vragen of vraag een voorlichting aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

28-11-2023

Een nieuwe methode in de Gut Gemacht!-lijn komt op de markt! Vanaf studiejaar 2024-2025 kunnen horeca- en toerismeopleidingen Gut Gemacht! Gastronomie & Tourismus gaan inzetten. Is deze nieuweling net zo goed als haar Gut Gemacht!-zussen? Linda Harshagen, maker van Gut Gemacht!, vindt van wel. Waarom? We vragen het haar.

21-11-2023

Schokland is vernieuwd! Welke verbeteringen zijn er in onze succesvolle burgerschapsmethode doorgevoerd? En wat is er hetzelfde gebleven? Ron Visser, redacteur burgerschap bij Uitgeverij Deviant, vertelt het.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353