Studers stopt: lesmateriaal Uitgeverij Deviant gewoon beschikbaar

Op 13 februari is bekend geworden dat Studers, een van de leveranciers van onze lesmaterialen voor het mbo, per direct stopt. Plaatsten jij en je studenten bestellingen via Studers? Dan is dat vanaf nu geen optie meer. Ons lesmateriaal is natuurlijk wel te bestellen via verschillende andere kanalen.

Studers stopt: lesmateriaal Uitgeverij Deviant gewoon beschikbaar

woensdag, 15 februari, 2023

Op 13 februari is bekend geworden dat Studers, een van de leveranciers van onze lesmaterialen voor het mbo, per direct stopt. Plaatsten jij en je studenten bestellingen via Studers? Dan is dat vanaf nu geen optie meer. Ons lesmateriaal is natuurlijk wel te bestellen via verschillende andere kanalen.

Situatie voor reeds geplaatste bestellingen
Heb je een vraag over een bestelling die jij of een student onlangs plaatste bij Studers en die nog niet is ontvangen? Neem hierover contact op met Studers zelf. Dit is wat Studers hierover meldt: “Heb jij op dit moment een bestelling bij ons open staan en heb je nog niet alles ontvangen? Dan gaan wij de artikelen die wij op voorraad hebben zo snel mogelijk
aan je leveren. Kunnen we het artikel niet leveren, dan ontvang je (als de bestelling volledig betaald is), het geld zo snel mogelijk terug op het rekeningnummer waarmee betaald is.
Let hierbij wel op dat de omschrijving van de terugbetaling ‘Buckaroo’ kan zijn. Heb je een bestelling geplaatst en gekozen voor betalen op rekening, dan zul je uiteraard voor
het geannuleerde artikel geen factuur ontvangen.”

studers-vlaggen

Situatie voor lopende licenties van Uitgeverij Deviant
Alle actieve licenties van Uitgeverij Deviant die bij Studers zijn aangeschaft, blijven geldig voor de duur waarvoor je ze hebt aangeschaft. We adviseren je om ontvangen licenties zo snel mogelijk te activeren.

Situatie voor studenten die snel lesmateriaal nodig hebben
Voor studenten die snel lesmateriaal nodig hebben, zijn dit twee bestelmogelijkheden:
● Licenties kunnen ze rechtstreeks bij ons bestellen via de webshop van Studiemeter. De webshop vinden ze links in het dashboard onder de knop ‘Bestellen’.
● Boeken of combipakketten kunnen studenten bestellen via een boekhandel, zoals Libris.

Situatie voor scholen die een grotere order willen plaatsen
Ben je van plan om een grotere order te plaatsen? Neem dan contact met ons op via 033 – 46 50 560 of [email protected].

Gerelateerde nieuwsberichten

13-02-2023

Werk je met een methode in Studiereader? En gebruik je daar extra materiaal bij als aanvulling op de leerlijn? Maak dan gebruik van onze nieuwe uploadfunctie: een handige functionaliteit die het je mogelijk maakt om eenvoudig en razendsnel eigen lesmateriaal te uploaden en beschikbaar te stellen voor je studenten. Zo kun je op jouw manier je lessen indelen en je studenten nóg effectiever onderwijs bieden.

15-11-2022

Digitaal onderwijs biedt veel kansen voor docenten en studenten. We willen het werken met ons online lesmateriaal zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom zijn we elke dag bezig met de ontwikkeling van onze digitale platformen en lesmethodes. Dit heeft geleid tot een handige nieuwe functionaliteit: het voortgangsportaal.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353