Nieuw voortgangsportaal: alle resultaten op één plek

Digitaal onderwijs biedt veel kansen voor docenten en studenten. We willen het werken met ons online lesmateriaal zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom zijn we elke dag bezig met de ontwikkeling van onze digitale platformen en lesmethodes. Dit heeft geleid tot een handige nieuwe functionaliteit: het voortgangsportaal.

Nieuw voortgangsportaal: alle resultaten op één plek

dinsdag, 15 november, 2022

Digitaal onderwijs biedt veel kansen voor docenten en studenten. We willen het werken met ons online lesmateriaal zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom zijn we elke dag bezig met de ontwikkeling van onze digitale platformen en lesmethodes. Dit heeft geleid tot een handige nieuwe functionaliteit: het voortgangsportaal.

Alle resultaten op één plek
In het nieuwe voortgangsportaal, te vinden op ons online dashboard, kunnen docenten alle resultaten van hun leerlingen of studenten terugvinden op één plek. Of ze nu gewerkt hebben in lesmethodes op het methodeplatform Studiereader, of met oefen- en toetsmateriaal op het platform Studiemeter. De resultaten zijn per lesmethode of oefen- en toetsprogramma en per klas te bekijken.

Toekomstige functionaliteiten
We zijn volop bezig met de ontwikkeling van nog meer functionaliteiten, die docenten en studenten in staat stellen om zo goed mogelijk te werken met ons lesmateriaal. Zo komt er in de nabije toekomst een module waarin de resultaten van niveautesten kunnen worden bekeken.

Nieuw voortgangsportaal van studiemeter en studiereader

Waar vind ik het voortgangsportaal?
Je bereikt het voortgangsportaal door op de knop ‘Inzichten’ in het menu links op je scherm te drukken. Het portaal geeft je inzicht in alle resultaten van je leerlingen of studenten, van al het lesmateriaal waarmee ze werken. Of dat nu de lesmethodes op Studiereader zijn of het oefen- en toetsmateriaal op Studiemeter.

Kies een lesmethode of oefen- en toetsprogramma en een klas, en je ziet gelijk wat de voortgang van je leerlingen of studenten is. Maak je gebruik van Studiemeter, dan kun je bovendien direct hun gegeven antwoorden bekijken. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Ruud van den Belt
09-11-2022

Het groeiende takenpakket en lerarentekort zorgen ervoor dat mbo-docenten steeds minder tijd hebben om dat te doen wat ze het liefst doen: lesgeven. Daarom hebben wij de Compact-methodes ontwikkeld: compacte varianten van onze reguliere lesmethodes, die de nodige flexibiliteit bieden aan mbo-docenten.

leerling werkt met startrekenen online vo
21-12-2021

Om je ook de komende tijd weer te ondersteunen bij je online lessen, hebben we op een rijtje gezet welke hulp wij bieden voor het werken met ons lesmateriaal in jouw online lessen. Ook hebben we een aantal lestips voor je verzameld, zodat je je klas kunt verrassen zonder er zelf veel extra tijd in te moeten stoppen.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353