Starttaal Vervolg

Starttaal Vervolg, onze vernieuwde methode Nederlands, is de opvolger van VIA Vervolg. Zijn jouw leerlingen klaar voor de stap naar 1F, of misschien wel een stapje hoger? Dan is Starttaal Vervolg perfect voor hen. Starttaal Vervolg verschijnt voorjaar 2025.

Starttaal Vervolg

Starttaal Vervolg, onze vernieuwde methode Nederlands, is de opvolger van VIA Vervolg. Zijn jouw leerlingen klaar voor de stap naar 1F, of misschien wel een stapje hoger? Dan is Starttaal Vervolg perfect voor hen. Starttaal Vervolg verschijnt voorjaar 2025.

Op naar 1F

In het voorjaar van 2025 is het zover: dan verschijnt Starttaal Vervolg, de opvolger van VIA Vervolg. In deze geheel vernieuwde methode Nederlands werken je leerlingen in kleine stappen aan taalvaardigheden naar niveau 1F, en soms zelfs een iets daarboven. Fijn voor elke leerling die klaar is voor de stap naar niveau 1F.

Net als VIA Vervolg sluit ook Starttaal Vervolg naadloos aan op de methodes VIA Vooraf en Starttaal Vooraf. Hebben je leerlingen die afgerond en zijn ze toe aan een niveau hoger? Dan is Starttaal Vervolg de perfecte vervolgstap.

Starttaal Vervolg is geschikt voor vso-leerlingen in het uitstroomprofiel Vervolgonderwijs.

Start! Pitstop. Finish!

Door de vernieuwde indeling en themaopbouw past Starttaal Vervolg nog beter bij al jouw leerlingen. In kleine stappen en aan de hand van betekenisvolle opdrachten oefenen ze met alle taalvaardigheden. Maar ook activeren ze constant hun voorkennis, herhalen ze de lesstof en bepalen ze hun leerdoelen.

Zo oriënteren ze zich met de Start!-opdrachten op elk thema en testen ze tussentijds op vaste momenten – tijdens de Pitstops – of ze alles begrijpen en welke leerdoelen ze beheersen. In het afsluitende deel Finish! kunnen ze bewijzen dat ze alle vaardigheden uit het thema beheersen. Natuurlijk doen ze dat allemaal samen met jou.

Wil je alles weten over de didactiek achter Starttaal Vervolg? Vraag het dan aan onze methodespecialist.

Praktijk-College Spijkenisse

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over Starttaal Vervolg? Mail ons je vragen via [email protected] en wij helpen je zo snel mogelijk!

Wil je meer weten over de didactiek achter de methode of worstelen jij en je collega’s met een bepaald onderwerp? Vraag dan een voorlichting of didactische workshop aan. Uiteraard zijn die kosteloos, want we vinden het belangrijk dat ons lesmateriaal echt bijdraagt aan beter onderwijs.

Timon

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353