IPON Award voor Spraakherkenning Engels mbo

De inituïtieve spraakherkenningsfunctionaliteit in onze methodes Engels heeft de ‘IPON Award voor het leren mbo’ in de wacht gesleept!

IPON Award voor Spraakherkenning Engels mbo

woensdag, 6 april, 2022

De inituïtieve spraakherkenningsfunctionaliteit in onze methodes Engels heeft de ‘IPON Award voor het leren mbo’ in de wacht gesleept!

Wat hebben we tijdens IPON veel leuke docenten ontmoet, interessante gesprekken gevoerd, kennis gedeeld en nieuwe ideeën opgedaan. Zo kon je je inschrijven voor onze IPON vip-sessies, deelnemen aan presentaties over effectief (digitaal) leren, kennismaken met het nieuwste lesmateriaal en bekende auteurs ontmoeten! En, als klap op de vuurpijl, wonnen we met Spraakherkenning in onze mbo-methodes Engels de IPON Award – innovatie voor het leren mbo/hbo.

In haar rapport schrijft de jury: “Spraakherkenning Engels maakt het mogelijk om MBO-studenten zelfstandig te laten oefenen met spreekvaardigheid in het Engels in een online leeromgeving. Met verschillende soorten audio-oefeningen (onder andere luisteren en herkennen en nazeggen) krijgen de studenten een gevarieerd aanbod aan taaloefeningen. Door het inzetten van audio in een digitale leeromgeving wordt gebruik gemaakt van de meerwaarde van multimedia. Dit hebben we nog niet vaak gezien en maakt Spraakherkenning Engels een waardevolle toevoeging aan de leermiddelen die er momenteel bestaan.”

Probeer spraakherkenning zelf uit

Wil je zelf ervaren hoe mbo-studenten door Spraakherkenning vertrouwd raken met het spreken van Engels? Dat kan op een van de volgende manieren:

✔ Plan een online demo in voor Good Job! of Engels Compact
✔ Probeer Engels Compact uit met een proeflicentie
✔ Doe de online tour in Engels Compact

Gerelateerde nieuwsberichten

vreemdetalenkennis
19-01-2022

Een gedegen kennis van vreemde talen is een vereiste als je in de hospitalitysector gaat werken. Dat zegt Rob Spiekerman, General Manager bij InterContinental Hotels Group. Niet alleen draagt deze kennis in hoge mate bij aan je interpersoonlijke vaardigheden, ook creëer je er kansen voor jezelf mee. Hoe je een sterk fundament van vreemdetalenkennis legt? Met praktijkgerichte lesmethodes.

compacte mbo-methodes
01-11-2021

Steeds meer mbo-studenten kozen de afgelopen jaren voor een beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Een ontwikkeling die binnen de onderwijswereld voor uitdagingen zorgt. Want hoe leer je studenten hetzelfde in kortere tijd, waarbij ook nog de nadruk moet liggen op het werkende leven? En die ‘kortere tijd’ gaat niet enkel op voor BBL’ers. Want ook veel studenten die een beroepsopleidende leerweg (BOL) volgen, moeten vaak met te weinig tijd toewerken naar het examen. Onze oplossing: compacte varianten van reguliere lesmethodes, toegespitst op studenten met minder onderwijstijd.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353