Nieuw lesmateriaal Startrekenen MBO in april

De ontwikkeling van onze nieuwe methode Startrekenen MBO gaat hard: binnenkort staat ook het thema Studie & Werk in Studiereader. In april leveren we de eerste taken voor niveau 3 en niveau 4 op.

Nieuw lesmateriaal Startrekenen MBO in april

maandag, 4 april, 2022

De ontwikkeling van onze nieuwe methode Startrekenen MBO gaat hard: binnenkort staat ook het thema Studie & Werk in Studiereader. In april leveren we de eerste taken voor niveau 3 en niveau 4 op.

Dit is het lesmateriaal dat de redactie in april oplevert:

Niveau 3
Thema Studie & Werk
Starttaak
Taak 1 | Je opleiding
Taak 2 | Je salaris

Niveau 4
Thema Studie & Werk
Starttaak
Taak 1 | Je opleiding (deze staat al live)
Taak 2 | Je salaris

Probeer Startrekenen MBO uit

Ben je benieuwd naar Startrekenen MBO, onze splinternieuwe online lesmethode rekenen voor het mbo die volledig voldoet aan de nieuwe rekeneisen? Probeer de methode uit!

Gerelateerde nieuwsberichten

startrekenen mbo - nieuwe rekeneisen
16-11-2021

Volgend schooljaar is het zover: de nieuwe rekeneisen voor het mbo gaan in. Vanaf 1 augustus 2022 moet het rekenonderwijs hierop zijn ingericht en nieuwe, gemoderniseerde rekenmethodes kunnen ervoor zorgen dat het rekenonderwijs op het mbo weer aansluit bij de belevingswereld van de studenten.

Jan van Daalen Startrekenen MBO
28-09-2021

Je kent onze methodes als didactisch sterke en betrouwbare producten. Maar alle ideeën, drijfveren en vooral mensen achter deze producten ken je misschien nog niet. Wat drijft hen in hun werk? En wat vinden ze eigenlijk van de methodes die ze maken? Je komt het te weten in ‘Het gezicht achter …’, een reeks van interviews met onze methodemakers: enthousiaste, deskundige Devianters die iedere dag hard werken aan onze methodes. Deze keer: Jan van Daalen, een van de gezichten achter Startrekenen MBO – nieuwe rekeneisen, onze allernieuwste methode rekenen voor het mbo.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353