Uitgeverij Deviant krijgt dubbele internationale onderwijsprijs

Onze online compacte mbo-methodelijn en de spraakherkenning in de online methode Good Job! voor het vak Engels hebben vandaag beide de Comenius EduMedia Zegel 2021 ontvangen. Deze internationale onderscheiding wordt toegekend aan multimediale onderwijsproducten met een grote didactische waarde.

Uitgeverij Deviant krijgt dubbele internationale onderwijsprijs

maandag, 5 juli, 2021

Onze online compacte mbo-methodelijn en de spraakherkenning in de online methode Good Job! voor het vak Engels hebben vandaag beide de Comenius EduMedia Zegel 2021 ontvangen. Deze internationale onderscheiding wordt toegekend aan multimediale onderwijsproducten met een grote didactische waarde.

Compacte online methodelijn voor mbo

Met onze compacte methodes in Studiereader werken studenten doelgericht en in korte tijd toe naar hun einddoelen. Dat doen ze vooral zelfstandig. Zo krijgen docenten de ruimte hun studenten waar nodig te begeleiden. De compacte mbo-methodes zijn tijdens het afstandsonderwijs tijdens de coronamaatregelen veel ingezet. Door de gestructureerde, slimme opbouw van de methode kunnen studenten gemakkelijk de juiste stappen richting hun eindniveau zetten. Docenten zijn online eenvoudig bereikbaar voor vragen en feedback. Daarnaast hebben de student en docent beiden direct inzicht in de studievoortgang en -resultaten.
Comenius Award 2021

Spraakherkenning

Met de vernieuwende functionaliteit voor spraakherkenning in onze online methodelijn Good Job! voor het vak Engels oefenen studenten op een interactieve manier met communicatieve vaardigheden. Zo kunnen je studenten altijd en overal oefenen met spreken en gesprekken voeren. Hierbij worden spraakherkenning en een realistische oefenomgeving gebruikt om tot een optimaal leerresultaat te komen.

Comenius EduMedia Award

Jaarlijks kent het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) de Comenius EduMedia Award toe aan innovatieve educatieve producten uit Europa. Het GPI is een wetenschappelijke vereniging voor multimedia, educatieve technologie en mediadidactiek.

Meer informatie over de Comenius EduMedia Award.

Gerelateerde nieuwsberichten

Good Job! Horeca
17-06-2021

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe goed onze methodes in elkaar steken en welke voordelen ze je brengen. Maar echt betrouwbare informatie komt van de docent zelf. Daarom vragen we docenten naar hun ervaringen met onze methodes. Hun eerlijke antwoorden lees je in ‘Verkend door de docent’. Deze keer: wat vindt Anne Marie van der Boon, docent Engels en Frans aan ROC Rijn IJssel – Vakschool Wageningen, van onze online methode Good Job! Horeca?

online onderwijs
16-03-2021

2020: wat was het een vreemd jaar voor het onderwijs. Scholen sloten, studenten en leerlingen moesten thuisblijven en jij gaf plotsklaps volledig les vanachter je scherm. Het was nieuw, vooral onwennig en soms ronduit lastig. Maar nu we, in het begin van het hoopvolle 2021, alweer een tijdje gewend zijn aan online onderwijs, is het tijd om ook de voordelen ervan onder de aandacht te brengen. Om het nieuwe jaar met een positieve noot te beginnen, noemen we er hier vijf.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353