Beroepsgericht Engels voor hbo hospitality-management

Beroepsgericht Engels voor hbo hospitality-management

Good Job! Hospitality in Studiereader

engels hbo hospitalityGeef je les aan hbo-studenten die een hospitality-managementopleiding volgen dan sta je voor de lastige uitdaging om online beroepsgericht onderwijs te geven. Veel hogescholen kiezen ervoor om de lessen voorlopig op afstand te verzorgen.

Het spreken van Engels is voor beroepen in hospitality een belangrijke vaardigheid. Hoe zorg je ervoor dat studenten goed online onderwijs in de Engelse taal krijgen, gericht op hun toekomstig beroep? Uitgeverij Deviant heeft hiervoor een beroepsspecifieke lesmethode Engels ontwikkeld: Good Job! Hospitality. Deze lesmethode is sinds kort ook online beschikbaar binnen de interactieve leeromgeving Studiereader.

Good Job! Hospitality in StudiereaderGood Job! Hospitality is een zeer communicatieve methode en behandelt aansprekende situaties die zich bijvoorbeeld afspelen in een hotel of restaurant en waarbij er veel aandacht is voor de vaardigheden spreken en gesprekken voeren. De klantbeleving van een gast staat hierin centraal. Studenten leren zich passend uit te drukken in uiteenlopende situaties en krijgen uitdagende, afwisselende en praktijkgerichte taaloefeningen aangeboden. Op deze manier gaan studenten vanuit real life cases met de lesstof aan de slag.

Probeer Good Job! Hospitality dit schooljaar kosteloos uit

Omdat wij goed begrijpen dat de coronacrisis vraagt om een nieuwe blik op het onderwijs en niet alle methodekeuzes eenvoudig te maken zijn, stellen wij speciaal voor docenten en studenten in hospitality-managementopleidingen de online methode Good Job! Hospitality in Studiereader dit schooljaar kosteloos beschikbaar. De licentie is dit hele schooljaar (2020-2021) geldig, zodat jij én je studenten vooruit kunnen.

Geïnteresseerd? Stuur ons een mail via onderstaande button of bel (033 – 46 50 831) ons voor meer informatie. Onze vakspecialisten staan voor je klaar!

Mail ons  of   Vraag een online demo aan!