Ook geschikt voor po, havo en vwo

Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op onderwijs dat het best bij zijn situatie past, hebben we ervoor gezorgd dat ons lesmateriaal breed inzetbaar is. Daardoor zijn veel van onze leermiddelen ook geschikt voor primair onderwijs, havo en vwo.

Ook geschikt voor po, havo en vwo

Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op onderwijs dat het best bij zijn situatie past, hebben we ervoor gezorgd dat ons lesmateriaal breed inzetbaar is. Daardoor zijn veel van onze leermiddelen ook geschikt voor primair onderwijs, havo en vwo.

Lesmateriaal voor het primair onderwijs

Lespakket van Anansi de spin
De sprookjes uit Afrika van de slimme spin Anansi vormen de basis van het inspirerende lesmateriaal van Anansi de spin ‘Wie niet sterk of groot is moet slim zijn’. Ben jij leerkracht van groep 1 en 2 van het primair onderwijs? Neem je leerlingen dan met onze lespakketten van Anansi de spin mee op een avontuur. Laat ze ontdekken en ervaren dat zij zelf kunnen bijdragen aan een betere wereld voor zichzelf en hun leeftijdsgenootjes.

anansi de spin lesmateriaal

Lesmateriaal voor leerlingen met een bijzondere leerbehoefte
Het reguliere lesmateriaal voor het primair onderwijs heeft niet altijd oog voor de verschillen tussen leerlingen. Kijk daarom eens bij ons als je op zoek bent naar lesmateriaal voor po-leerlingen met een bijzondere leerbehoefte. Veel van onze methodes sluiten aan bij die behoeftes. Of je nou een leerling met een taal- of rekenachterstand in de klas hebt of juist meer verdieping of verrijking wilt bieden. Wil je weten welke leermiddelen je kunt inzetten in het primair onderwijs? Neem contact met ons op! Wij kunnen je er alles over vertellen. 

Wil je alvast meer weten over onze rekenmethodes, bekijk dan onze meestgestelde vragen.

starttaal vooraf en entree

Lesmateriaal voor havo en vwo

Veel van ons lesmateriaal is niet alleen geschikt voor het vmbo en vso, maar ook voor havo en vwo.

We hebben methodeonafhankelijke niveautests voor rekenenNederland en Engels om het startniveau van je leerlingen in kaart te brengen. 

Ook onze rekenmethodes kun je goed inzetten op havo en vwo. Met de doorlopende leerlijn van onder 1F tot en met 3F kunnen je leerlingen op elk niveau aan de slag!

Voor leesbevordering hebben we Tussen de regels ontwikkeld. Met dit boek ontdekken leerlingen diepere betekenis van teksten. Dat doen ze door middel van close reading: een effectieve manier om teksten beter te begrijpen. Perfect om de leesvaardigheid én het leesplezier van je leerlingen te vergroten.

Meer weten? Wij vertellen het je graag!

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353