Engels Compact in Studiereader

Engels Compact in Studiereader

Generieke methode Engels in interactieve vorm

In februari 2021 verschijnt Engels Compact in Studiereader, onze nieuwe generieke methode Engels waarmee studenten in korte tijd en ongeacht hun opleiding toewerken naar hun examen. Studiereader is de interactieve online leeromgeving van Uitgeverij Deviant. Deze nieuwe methode combineert bewezen didactische principes met de voordelen van online onderwijs en is dus bij uitstek geschikt voor afstandsonderwijs.

Studenten werken in Engels Compact in Studiereader doelgericht en effectief toe naar hun examens. De methode bevat per niveau korte leertaken, waardoor de methode uitermate praktisch en flexibel ingezet kan worden.

Pakketten voor effectief interactief leren

De methode Engels Compact in Studiereader is geheel online te volgen, aangevuld met extra online oefeningen en een online examentrainer. Deze online methode bevat daarnaast een exclusieve spraakherkenningsfunctionaliteit die studenten helpt bij hun uitspraak van de Engelse taal.

Bekijk hieronder het startpakket van Engels Compact in Studiereader.

Engels Compact in Studiereader ervaren?

Vraag een online demo aan!

Waarom kiezen voor Engels Compact in Studiereader?

Engels Compact in Studiereader
Online methode

Engels Compact in Studiereader

Met Engels Compact in Studiereader werken studenten zelfstandig en op hun eigen niveau in Studiereader. De methode bevat korte leertaken waarin Engels voor het dagelijkse en werkende leven geoefend wordt. Er is geen thematische aanpak, wat inhoudt dat per niveau en per student gemakkelijk een passende leerroute gemaakt kan worden. De methode is daarmee uitermate praktisch en flexibel in te zetten, ook met weinig beschikbare contacturen.

Kenmerken van de methode

✓ Geschikt voor BBL én BOL
✓ Snelle en eenvoudige online leeromgeving
✓ Tools en hulp van vakspecialisten voor een vlotte start met de methode
✓ A1, A2, B1 en B2 in één methode
✓ Gemakkelijk online lessen plannen, voortgang bijhouden en feedback geven
✓ Effectieve opbouw van de lessen en opdrachten
✓ Studenten zijn eigenaar van eigen leerproces
✓ Praktische tips als hulp bij examenvoorbereiding
✓ Extra online oefenen met lastige grammatica-onderdelen en een examentrainer
✓ Inclusief gevalideerde instellingsexamens (IE) Engels
✓ Met functionaliteit voor spraakherkenning

Spraakherkenning
Oefenen met spreken en gesprekken voeren

Spraakherkenning

Een van de grote voordelen van Studiereader is de mogelijkheid om ook thuis te kunnen oefenen met Engelse uitspraak en gesprekken voeren. In Engels Compact in Studiereader is namelijk een vernieuwende functionaliteit voor spraakherkenning geïntegreerd. Hiermee oefenen studenten ongebonden aan tijd en plek op een interactieve manier met communicatieve vaardigheden. Zo komen zij tot een optimaal leerresultaat.