Online beroepsgericht Engels voor hospitality-opleidingen

Online beroepsgericht Engels voor hospitality-opleidingen

Good Job! Hospitality in Studiereader

online beroepsgericht EngelsGeef je les aan mbo-studenten die een hospitality-opleiding volgen dan sta je voor de lastige uitdaging om online beroepsgericht onderwijs te geven. Veel mbo-scholen kiezen er voor om de algemene vakken, zoals Engels, voorlopig op afstand te verzorgen.

Het spreken van Engels is voor beroepen in hospitality een belangrijke vaardigheid. Hoe zorg je ervoor dat studenten goed online onderwijs in de Engelse taal krijgen, gericht op hun toekomstig beroep? Uitgeverij Deviant heeft hiervoor een beroepsspecifieke lesmethode Engels ontwikkeld: Good Job! Hospitality. Deze lesmethode is sinds kort ook online beschikbaar binnen de interactieve leeromgeving Studiereader.

Aanbod Engels voor hospitality-opleidingen

Good Job! Hospitality in StudiereaderGood Job! Hospitality is een zeer communicatieve methode en behandelt aansprekende situaties die zich bijvoorbeeld afspelen in een hotel of restaurant en waarbij er veel aandacht is voor de vaardigheden spreken en gesprekken voeren. De ervaring van een gast staat hierin centraal. Studenten leren zich passend uit te drukken in uiteenlopende situaties en krijgen uitdagende, afwisselende en praktijkgerichte taaloefeningen aangeboden.

Tijdens afstandsonderwijs kosteloos beschikbaar

Omdat wij goed begrijpen dat de coronacrisis vraagt om een nieuwe blik op het onderwijs en niet alle methodekeuzes eenvoudig te maken zijn, stellen wij speciaal voor hospitality-opleidingen de online methode Good Job! Hospitality in Studiereader tijdelijk kosteloos beschikbaar. De licentie is dit schooljaar (2020-2021) geldig, zodat jij én je studenten het hele jaar vooruit kunnen. Bel (033 – 46 50 831) of mail (voorlichting@uitgeverij-deviant.nl) ons voor meer informatie. Onze vakspecialisten staan voor je klaar!

Maak een afspraak