Studiemeter

Studiemeter

Online oefen- en toetsomgeving voor meer differentiatie in de klas!

Via Studiemeter hebben studenten, leerlingen en docenten toegang tot digitale leermiddelen en aanvullend lesmateriaal bij alle methodes van Uitgeverij Deviant. De methodesite biedt studenten en leerlingen extra online oefening, online toetsen, methodeonafhankelijke niveautesten, examentrainers en educatieve games.

Studiemeter draagt bij aan verbetering van de studieresultaten en bevordert zelfstandig leren. Behaalde resultaten kunnen zij direct inzien. Docenten hebben eenvoudig inzicht in de vorderingen en resultaten van hun studenten of leerlingen. Bekijk de video rechts voor een indruk van de mogelijkheden.

Direct naar Studiemeter

 


Instructie: aan de slag met Studiemeter

Gaat u voor het eerst aan de slag met Studiemeter? Bekijk dan de video (rechts) of lees instructie met handige tips voor het opstarten in Studiemeter U bent ook van harte welkom tijdens één van de instructiedagen in oktober.

Inschrijven instructiedag


Maatwerk en afwisseling: lees meer over de mogelijkheden van Studiemeter

Studiemeter leent zich uitstekend voor gedifferentieerd leren in de klas. Studenten en leerlingen kunnen in Studiemeter op verschillende niveaus aan de slag. Zij werken op hun eigen niveau aan de onderwerpen die zij moeilijk vinden. Handige functionaliteiten maken het oefenen met de lesstof afwisselender en effectiever. Bekijk de mogelijkheden van Studiemeter. 

Docenten over onze servicedesk:

Alleen maar positieve ervaringen. Zeer behulpzaam.

Ze zijn werkelijk heel goed en deskundig.

Ook onze studenten zijn erg tevreden over de servicedesk!

Docent ROC West Brabant Docent van ROC Mondriaan Docent ROC Midden Nederland