Studiemeter

Studiemeter

Oefen- en toetsplatform voor meer differentiatie in de klas!

Via Studiemeter hebben studenten, leerlingen en docenten toegang tot digitale leermiddelen en aanvullend lesmateriaal bij alle methodes van Uitgeverij Deviant. Het oefen- en toetsplatform biedt studenten en leerlingen extra online oefening, online toetsen, methodeonafhankelijke niveautesten, examentrainers en educatieve games.

Studiemeter draagt bij aan verbetering van de studieresultaten en bevordert zelfstandig leren. Behaalde resultaten kunnen zij direct inzien. Docenten hebben eenvoudig inzicht in de vorderingen en resultaten van hun studenten of leerlingen. Bekijk de video rechts voor een indruk van de mogelijkheden.

Direct naar Studiemeter

 


Aan de slag met Studiemeter

Instructievideo’s
Ga je voor het eerst aan de slag met Studiemeter? Bekijk dan de video (rechts) of lees instructie met handige tips voor het opstarten in Studiemeter

Interactieve introductiecursus
Ook kun je deelnemen aan één van onze interactieve introductiecursussen. Hierin leer je alle ins & outs kennen en geven we tips voor een afwisselende les waarin je recht kunt doen aan de (niveau)verschillen tussen studenten en leerlingen.

Meer informatie

Maatwerk en afwisseling: lees meer over de mogelijkheden van Studiemeter

Studiemeter leent zich uitstekend voor gedifferentieerd leren in de klas. Studenten en leerlingen kunnen in Studiemeter op verschillende niveaus aan de slag. Zij werken op hun eigen niveau aan de onderwerpen die zij moeilijk vinden. Handige functionaliteiten maken het oefenen met de lesstof afwisselender en effectiever. Bekijk de mogelijkheden van Studiemeter. 

Docenten over onze servicedesk:

Alleen maar positieve ervaringen. Zeer behulpzaam.

Ze zijn werkelijk heel goed en deskundig.

Ook onze studenten zijn erg tevreden over de servicedesk!

Docent ROC West Brabant Docent van ROC Mondriaan Docent ROC Midden Nederland