Studiereader

Studiereader

Studiereader

Hét online methodeplatform voor het mbo

Studiereader bevat online mbo-methodes voor de generieke vakken Nederlands, rekenen, burgerschap, Engels en Duits. Lees verder voor meer informatie over de methode voor jouw vak of vraag een online demo of voorlichting aan.

Direct naar het prijsoverzicht

 

Online mbo-methodes NederlandsOnline mbo-methodes Nederlands

In Starttaal in Studiereader (BOL) en Starttaal Compact in Studiereader (BBL/verkorte trajecten) faciliteren we bewezen effectieve didactiek, zoals procesgericht en samenwerkend leren én de inzet van peer- en docentenfeedback. Studenten werken in deze interactieve methodes gericht aan de ontwikkeling van hun taalvaardigheid op 2F- of 3F-niveau.

Daarnaast verschijnt voor het schooljaar 2021-2022 Starttaal Entree speciaal voor entreeopleidingen. In deze methode werken studenten vrij zelfstandig aan de taalvaardigheden Nederlands. Deze toegankelijke methode stoomt studenten in entreeopleidingen klaar voor een vervolgopleiding.

Starttaal in Studiereader Starttaal Compact in Studiereader Starttaal Entree in Studiereader

 

Online mbo-methodes rekenenOnline mbo-methodes rekenen

Voor het vak rekenen hebben we de methodes Startrekenen in Studiereader (BOL) en Startrekenen Compact in Studiereader (BBL/verkorte trajecten) ontwikkeld. Én we komen voor schooljaar 2022-2023 met een volledig nieuwe mbo-methode rekenen die helemaal voldoet aan die rekeneisen: Startrekenen MBO in Studiereader.

Startrekenen in Studiereader Startrekenen Compact in Studiereader Startrekenen MBO in Studiereader

 

Generieke én beroepsgerichte online mbo-methodes Engels

Generieke én beroepsgerichte online mbo-methodes Engels

We hebben verschillende online methodes Engels beschikbaar in onze interactieve leeromgeving Studiereader. Speciaal voor horeca-, hospitality, business & administration en retailopleidingen bieden we de beroepsgerichte methode Good Job! in Studiereader aan. Ga je liever aan de slag met generiek Engels? Met Engels Compact in Studiereader kunnen studenten online en in korte tijd toewerken naar hun examen.

Engels Compact in Studiereader Good Job! in Studiereader

Online mbo-methodes burgerschap

Online mbo-methodes burgerschap

Ook online kun je studenten kritisch leren kijken naar de maatschappij. Zeker met onze nieuwe interactieve online mbo-methode burgerschap: Schokland in Studiereader. Én vanaf schooljaar 2021-2022 kunnen studenten met weinig contacturen werken met een nieuwe overzichtelijke, actuele online mbo-methode burgerschap: Burgerschap Compact in Studiereader.

Schokland in Studiereader Burgerschap Compact in Studiereader

 

Generieke én beroepsgerichte online mbo-methodes DuitsGenerieke én beroepsgerichte online mbo-methodes Duits

Voor het vak Duits bieden we onze nieuwe online methode Gut Gemacht! Transport & Logistik en Gut Gemacht! LKW-Fahrer in Studiereader aan. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor studenten die een logistieke of chauffeursopleiding volgen. Vanaf het schooljaar 2021-2022 is Duits Compact in Studiereader beschikbaar. Dit efficiënte online broertje van de leerwerkboeken Klasse! is ideaal voor studenten die weinig contacturen hebben.

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader Duits Compact in Studiereader