Studiereader

Studiereader

Vernieuwende leeromgeving voor afwisselender en effectiever onderwijs

Studiereader is de vernieuwende digitale leeromgeving. In Studiereader worden onze boeken, in digitale en interactieve vorm, en onze methodesite Studiemeter geïntegreerd. De didactische keuzes die wij bij de ontwikkeling van Studiereader maken, komen tot stand in samenspraak met studenten en docenten. Dit gebeurt tijdens een uitgebreide pilot waaraan tien roc’s en meer dan 600 studenten meedoen. Zo creëren we een digitale leeromgeving die echt werkt. 


Studiereader Comenius Edumedia Zegel 2018

Nieuws: Studiereader bekroond met Comenius EduMedia Zegel 2018

21-06-2018 – Studiereader is winnaar van de Comenius Edumedia Zegel 2018. Deze internationale onderscheiding wordt toegekend aan multimediale onderwijsproducten met een grote didactische waarde. De winnaars werden op donderdag 21 juni jl. bekendgemaakt tijdens de Comenius EduMedia Awards 2018 in Berlijn. Lees meerNieuw: Combipakketten voor Nederlands en rekenen

Dit schooljaar zijn Starttaal 2F  en 3F en Startrekenen 2F mbo en 3F beschikbaar in Studiereader. Omdat geen student de hele dag vanachter een scherm wil leren en omdat online leren niet in elke situatie effectiever is dan offline leren, bieden wij de methodes in speciale combipakketten aan. Elk pakket bestaat uit zowel een digitaal en interactief leerwerkboek als een vertrouwd papieren leerwerkboek. Zo kunt u in uw lessen optimaal afwisselen tussen online en offline leren.
Meer informatie

 

Vraag een gratis kennismakingspakket aan                Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief