Studiereader

Studiereader

Studiereader is de nieuwe online leeromgeving voor effectieve methodes in interactieve vorm. Voor schooljaar 2020-2021 bieden we online mbo-methodes voor de vakken Nederlands, rekenen, burgerschap, Engels en Duits. Nieuwsgierig? Kijk hieronder voor informatie over de methode voor uw vak of vraag een online voorlichting aan.
Bekijk voor prijsinformatie en ISBN's de fondslijst mbo

Starttaal in Studiereader

Effectieve mbo-methode Nederlands in interactieve vorm

In Starttaal in Studiereader (BOL) en Starttaal Compact in Studiereader (BBL/verkorte trajecten) faciliteren we bewezen effectieve didactiek, zoals procesgericht en samenwerkend leren én de inzet van peer- en docentenfeedback. Studenten werken in deze interactieve methodes gericht aan de ontwikkeling van hun taalvaardigheid op 2F- of 3F-niveau.

Starttaal in Studiereader Starttaal Compact in Studiereader

 

Startrekenen in Studiereader

Effectieve mbo-methode rekenen in interactieve vorm

Voor het vak rekenen hebben we de methodes Startrekenen in Studiereader (BOL) en Startrekenen Compact in Studiereader (BBL/verkorte trajecten) ontwikkeld. Studiereader verrijkt de vertrouwde methodes met functionaliteiten die het leerproces écht verbeteren. Studenten voeren hun berekeningen in, reflecteren daarop en verbeteren hun antwoorden. Docenten hebben uitgebreid inzicht in het leerproces en voorzien studenten van feedback.

Startrekenen in Studiereader (met interactieve tour) Startrekenen Compact in Studiereader

 

Schokland in Studiereader

Effectieve mbo-methode burgerschap in interactieve vorm

Vanaf schooljaar 2020-2021 is de methode Schokland ook in Studiereader beschikbaar. Schokland in Studiereader combineert de inhoud en didactiek van de werkboeken met de voordelen van online onderwijs en is vooral geschikt voor docenten en studenten die veel online willen werken. Schokland in Studiereader wordt aangeboden als startpakket dat bestaat uit het handboek, een online versie van de werkboeken en online hulpmiddelen waaronder de Nieuwsrubriek.

Bekijk alle mogelijkheden

 

Good Job! in Studiereader

Beroepsspecifieke mbo-methode Engels in interactieve vorm

Vanaf schooljaar 2020-2021 is onze beroepsspecifieke methode Good Job! ook als online methode in Studiereader beschikbaar. Deze nieuwe online methode Engels van Uitgeverij Deviant is speciaal ontwikkeld voor studenten die een horeca-, hospitality- of retailopleiding volgen.

Bekijk alle mogelijkheden

 

Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader

Beroepsspecifieke mbo-methode Duits in interactieve vorm

Voor schooljaar 2020-2021 verschijnt onze nieuwe online methode Duits Gut Gemacht! Transport & Logistik in Studiereader. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor studenten die een logistieke opleiding volgen. De methode bestaat uit de online methode en het online oefenprogramma Gut Gemacht! Online.

Bekijk alle mogelijkheden