Bekijk het vernieuwde Schokland Werkboek

We gaan als een trein met het vernieuwen van Schokland, onze methode burgerschap voor het mbo. Naast het Schokland Handboek is nu ook het Schokland Werkboek niveau 3-4 af. Bekijk hier het online inkijkexemplaar. Dan weet je vast waarin je studenten volgend studiejaar aan de slag gaan.

Bekijk het vernieuwde Schokland Werkboek

woensdag, 21 juni, 2023

We gaan als een trein met het vernieuwen van Schokland, onze methode burgerschap voor het mbo. Naast het Schokland Handboek is nu ook het Schokland Werkboek niveau 3-4 af. Bekijk hier het online inkijkexemplaar. Dan weet je vast waarin je studenten volgend studiejaar aan de slag gaan.

Het vernieuwde Schokland

Voor het studiejaar 2023-2024 vernieuwen we onze mbo-burgerschapsmethode Schokland. Niet alleen is de theorie geactualiseerd, ook heeft de methode een nieuwe, volwassenere uitstraling. Schokland wordt zowel in boekvorm als digitaal aangeboden. Naast het handboek herzien we ook de werkboeken. En de digitale variant wordt nu echt helemaal digitaal: ook de theorie vind je voortaan op ons online methodeplatform.

Schokland Werkboek niveau 3-4

Eerder lieten we al weten dat het vernieuwde Schokland Handboek af was. En nu mogen we daar het Schokland Werkboek niveau 3-4 aan toevoegen! Ben je benieuwd hoe het vernieuwde werkboek eruit komt te zien? Dan kun je vast een blik werpen in het online inkijkexemplaar. Of vraag een docentenexemplaar aan. Dan komt er zo snel mogelijk eentje jouw kant op.

Meer weten?

Wil je meer weten over (de herziening van) Schokland? Je leest er alles over op de methodepagina van Schokland. Of vraag een persoonlijke voorlichting aan van onze methodespecialist.

Gerelateerde nieuwsberichten

docentendag 2022
28-08-2023

Een burgerschapsmethode hoort actueel te zijn. Daarom hebben we het schooljaar 2023-2024 een nieuwe uitgave van Schokland uitgebracht. Hierin is de lesstof volledig geactualiseerd en gekoppeld aan thema’s en vraagstukken die momenteel in de samenleving spelen. Een nieuw schooljaar, een vernieuwd Schokland! 

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
Tel: 033 – 46 50 560
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06 – 27408353