Uitgeverij Deviant richt tijdens coronacrisis kosteloos afstandsonderwijs in voor mbo-studenten

Uitgeverij Deviant richt tijdens coronacrisis kosteloos afstandsonderwijs in voor mbo-studenten

Geplaatst op: 13-03-2020

Op 15 maart verscheen een geactualiseerd artikel over dit onderwerp. Bekijk hier het nieuwe artikel.

De eerste mbo’s sluiten hun deuren in verband met de coronacrisis en zij zoeken naar manieren om de komende weken afstandsonderwijs voor hun studenten in te richten. Om te voorkomen dat studenten onnodig een studieachterstand oplopen, ondersteunt Uitgeverij Deviant per direct alle mbo’s bij de inrichting van afstandsonderwijs als daaraan behoefte is. Dit geldt ook voor mbo’s die nu geen methodes van ons gebruiken.  

Complete online lesmethodes
Uitgeverij Deviant stelt complete online lesmethodes voor Nederlands en rekenen beschikbaar in haar interactieve leeromgeving. Daarnaast biedt de uitgeverij de mogelijkheid om online te oefenen met de vakken Engels en burgerschap via haar online methodesite.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen
Uitgeverij Deviant wil op deze manier maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en kosteloos bijdragen aan een oplossing voor het bieden van onderwijs tijdens de coronacrisis. De eerste opleiding die op korte termijn via de online lesmethodes start met het aanbieden van afstandsonderwijs is de afdeling gezondheidszorg van het Albeda College.

Neem contact op
Mbo’s die op de korte termijn hulp willen bij de inrichting van afstandsonderwijs voor de vakken Nederlands, rekenen, Engels en burgerschap kunnen zich wenden tot de servicedesk van de uitgeverij. Dit kan via servicedesk@uitgeverij-deviant.nl of 033 – 46 50 560.

Servicedeskmedewerkers zitten klaar om licenties aan te maken en vakvoorlichters denken mee over de inrichting van zinvol afstandsonderwijs.