Maatregelen Uitgeverij Deviant rondom coronavirus

Maatregelen Uitgeverij Deviant rondom coronavirus

Geplaatst op: 13-03-2020

In lijn met de maatregelen die de overheid neemt rondom het coronavirus neemt ook Uitgeverij Deviant maatregelen om ieders gezondheid zoveel mogelijk veilig te stellen.

Bereikbaarheid en service
Ook onze medewerkers werken zo mogelijk thuis. We doen er alles aan om onze service op het hoge niveau te houden dat u van ons gewend bent. Wel zal onze servicedesk telefonisch minder bereikbaar zijn. Mocht u ons niet kunnen bereiken dan krijgt u het verzoek om ons te e-mailen. Wij bellen of e-mailen u dan zo snel mogelijk terug.

Onderwijs op afstand
Alle scholen sluiten hun deuren in verband met de coronacrisis en zij zoeken naar manieren om de komende weken afstandsonderwijs voor hun studenten in te richten. Om te voorkomen dat studenten onnodig een studieachterstand oplopen, ondersteunt Uitgeverij Deviant per direct het mbo, PrO, vso, vo en po bij de inrichting van afstandsonderwijs als daaraan behoefte is. Ook als het niet-bestaande klanten betreft. Mocht onderwijs op afstand wenselijk zijn dan denken wij graag met u mee. In veel gevallen hebben we een passende oplossing. Meer informatie

Online bijeenkomsten
We hebben besloten om de geplande methodepresentaties bij Uitgeverij Deviant voorlopig online te verzorgen. Als u zich heeft aangemeld voor een bijeenkomst krijgt u van ons een e-mail met informatie over hoe u deze online bijeenkomst kunt bijwonen. Heeft u zich nog niet aangemeld, maar biedt deze online variant mogelijkheden dan nodigen we u van harte uit om zich op te geven via www.deviantbijeenkomsten.nl.

Voorlichtingen op locatie
Ook voor voorlichtingen die wij normaal op locatie verzorgen, kunnen we meedenken voor een passende online oplossing.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan, voorlopig bij voorkeur via e-mail, contact met ons op.

Algemeen

info@uitgeverij-deviant.nl
033 – 46 50 831

Studiemeter/Studiereader

servicedesk@studiemeter.nl  servicedesk@studiereader.nl
033 – 46 50 560
Bijeenkomsten

info@uitgeverij-deviant.nl
033 – 46 50 831
Onderwijs op afstand

servicedesk@studiemeter.nl  servicedesk@studiereader.nl
033 – 46 50 560