Nieuwe druk werkboeken Schokland beschikbaar!

Nieuwe druk werkboeken Schokland beschikbaar!

Geplaatst op: 23-08-2019

Onze vertrouwde burgerschapsmethode Schokland is geactualiseerd.  De vernieuwde versie van het handboek en de werkboeken zijn al beschikbaar. U kunt de boeken hier bestellen.

nieuwe druk werkboeken SchoklandSchokland Online

Ook het digitale oefen- en toetsprogramma Schokland Online wordt geactualiseerd en verbeterd. Het vernieuwde Schokland Online biedt meer afwisseling en uitdaging en verschijnt dit najaar. Tot die tijd kunnen studenten in de huidige versie van Schokland Online werken. Gemaakte oefeningen en toetsen blijven gewoon behouden.

Aanvullend lesmateriaal

Bij de ‘Links & downloads’ op Studiemeter vindt u de vernieuwde samenvattingen en begrippenlijsten en de nieuwe PowerPoint presentaties voor Kern van burgerschap. De overige PowerPoint presentaties, de antwoordmodellen en de beoordelingsformulieren van de portfolio-opdrachten worden de komende tijd gefaseerd opgeleverd. We verbeteren momenteel ook de downloadbare dimensie- en thematoetsen. De toetsen zullen in de loop van dit schooljaar verschijnen. Tot die tijd kunt u de toetsen van de eerste druk gebruiken.